Nyhed

FUCKING FANTASTISK: Dusin er tilbage - hør ny single her

Jesper Nohrstedt tilbage i spotlyset efter at have skrevet hits for blandt andre Blæst og Lamin

Du kender muligvis ikke navnet - men du har sandsynligvis hørt en af hans sange. Jesper Nohrstedt har nemlig medforfattet flere top-50-hits samt sange, som har opnået guld- og platincertificeringer - herunder "Stiv kuling" med Blæst og ”All In” med Lamin og Blæst.

Nu er Nohrstedt så klar til atter at træde frem i spotlyset under sit kunstnernavn Dusin, som han satte på pause for to år siden. 

Efter udgivelsen af minialbummet Intermezzo (2022), der blandt andet indeholder P3-hittet ”Fucking fantastisk”, valgte 28-årige Jesper Nohrstedt at lægge låg på Dusin udadtil – dels for at arbejde på nyt Dusin-materiale, men også for at fokusere på sit virke som sangskriver for andre.


Men nu vender han altså tilbage og er klar med både ny musik og koncerter. I fredags (5. januar) udgav Dusin den nye single "Når det brænder," og til marts er han efter planen klar med et helt album, skabt i samarbejde med producer Mads Vadsager. 

– ”Når Det Brænder” er en kærlighedssang, der rummer store følelser. Den handler om at turde give sig hen til et andet menneske og at være sårbar og modig, udtaler Jesper Nohrstedt i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen og tilføjer:

- Generelt for hele nummeret, og egentlig også albummet, har jeg skullet turde at være mere mig selv. At skrive og dykke ned i klichéer uden at gøre det kliché. Det har været min ambition. 


Jesper Nohrstedt er også kendt for sin deltagelse i X Factor i 2010, hvor han nåede finalen. Senere medvirkede han i Dansk Melodi Grand Prix 2012. Samme år udgav han og Morten Hampenberg singlen "Glorious," som i februar 2013 blev tildelt en guldplade for over 900.000 streams i Danmark. 

Koncerter
18. april: Lille Vega, København
20. april: Skråen, Aalborg
26. april: Posten, Odense


Som et langt, luftigt candyflosskram

ANNONCE