Nyhed

JOBNYT: Her er Kodas nye politiske direktør

Anna Porse Nielsen indtræder som interim politisk direktør i musikrettighedsorganisationen Koda

Den 26. februar starter Anna Porse Nielsens arbejde som Kodas interim - det vil sige midlertidige - politiske direktør, og skal derfor overtage det politiske kommunikationsarbejde fra Dicle Duran Nielsen, som i dag er administrerende direktør i Danske Medier. Anna Porse Nielsen kommer med mere end 15 års erfaring fra kultur- og oplevelsesøkonomien og etablerede i 2006 konsulenthuset Seismonaut, som arbejder for at få kulturbranchens interesser på den politiske dagsorden. Tidligere har hun ledet Center for Oplevelsesøkonomi i Rambøll Management, og hun har derudover været forbi Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet.

Anna Porse Nielsen udtaler i en pressemeddelelse, at hun glæder sig til at komme i gang med arbejdet hos Koda, og at hendes arbejde skal være med til at forbedre vilkårene for alle grene i musikbranchen.

"Jeg glæder mig til at dedikere mig 100 procent til musikbranchen efter at have arbejdet på tværs af de kulturelle brancher i så mange år. Musikbranchen står over for store udfordringer i form af nye teknologier, forretningsmodeller og platforme. Det kræver et konstant fokus på hele tiden at styrke de politiske rammevilkår, samtidig med at vi styrker diversiteten og bæredygtigheden i branchen. Det er umuligt at forestille sig en verden uden musik, og jeg føler mig enormt heldig, når jeg nu bliver en del af det hold, der hjælper komponisterne, sangskriverne og musikforlagene med at få betaling for deres arbejde”, udtaler Kodas midlertidige politiske direktør Anna Porse Nielsen.

Musikrettighedsorganisationen Koda repræsenterer omkring 50.000 medlemmer, som består af komponister, sangskrivere og musikforlag. Direktør i Koda, Gorm Arildsen, glæder sig over ansættelsen af Anna Porse Nielsen og fremhæver, at musikbranchen står overfor nogle store udfordringer, som den nye politiske direktør skal være med til at løse: 


”Jeg er meget glad for, at vi er lykkes med at tiltrække en kapacitet som Anna Porse Nielsen. Vi står overfor store udfordringer i musikindustrien, men jeg er sikker på, at Anna sammen med os kan udvikle den nødvendige politiske og kommunikationsmæssige platform, der kan støtte Koda i arbejdet med at skabe løsninger lokalt såvel som internationalt i de kommende år”, udtaler Gorm Arildsen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: JOBNYT: Hun er Warner Music Denmarks nye direktør

ANNONCE