Nyhed

Lasse Dein overrasker vinderne af GAFFA-Prisen – og filmer det!

Snart bliver vinderne afsløret – på en helt ny måde

GAFFA-Prisen-afstemningen er slut, og i år har vi allieret os med den populære satiriker Lasse Dein, der sammen med et videohold vil overraske vinderne, som vi har lokket i baghold, og overrække dem de eftertragtede gyldne G’er og interviewe dem – og filme det hele.

Adskillige tusind GAFFA-læsere har stemt i de i alt 12 kategorier, og resultatet og Lasse Deins videoer bliver afsløret i de kommende uger på GAFFA.dk og GAFFAs Instagram og Facebook.

SE GAFFA-PRISEN TEASER HER


GAFFA-Prisen er en af Danmarks ældste og mest prestigefulde priser og har været uddelt siden 1991 – og vinderne har altid været kåret af læserne, de sidste mange år efter en indstillet bruttotrup fra GAFFAs redaktion, valgt på grundlag af musikernes kunstneriske og/eller publikumsmæssige gennemslagskraft det forgangne år.

De gyldne G'er bringer ofte særligt store smil med sig hos modtagerne, fordi det netop er deres fans og de musikalske storforbrugere, der er med til at give dem denne hæder.

Lasse Dein er satiriker, podcastvært, tidligere P3-vært, skuespiller, sanger, foredragsholder med mere og er blandt andet kendt for sine skarpe musikalske parodier på sociale medier.


LÆS OGSÅ: LASSE DEIN-INTERVIEW: “Mennesker er egentlig bare ret kiksede”

 

 


ANNONCE