Nyhed

NY ROCKFESTIVAL TIL GÖTEBORG: "Der er så mange gode rockbands derude"

Godt ti år efter lukningen af Metaltown for Göteborg atter en festival for den hårde rock

Den populære hardrock-festival Metaltown i Göteborg blev nedlagt i 2013. Og trods et kortvarigt genoplivnings-forsøg i 2016 og et aflyst comeback i 2020 har den vestsvenske storby måtte undvære en festival for den hårde rock siden. Det ændrer sig imidlertid i år, rapporterer Göteborgs-Posten.

Den 13. juli får rockfestivalen Gothenburg Rock Riot nemlig sin debut. Tre af i alt fem bands, som kommer til optræde ved endags-festivalen er allerede klar: CorrodedVelveteen Queen og Nazareth.

Alexander Lönn Ardefelt, projektleder ved Gothenburg Rock Riot, udtaler til avisen, at han selv blev overrasket over at erfare, at Nazareth stadig er aktive - og understreger samtidig, at festivalen kommer til at byde på flere forskellige bands.


Han nævner Metaltown som en inspiration, men siger samtidig, at man har fjernet sig fra den hedengangne festivals fokus på den tungere del af metalscenen.

- Vi mærkede efter og ville gerne brede os lidt mere ud. Der findes så mange gode rockbands derude, og så må vi se, hvad publikum efterspørger fremadrettet, udtaler han til Göteborg-Posten.

Ambitionen er at Gothenburg Rock Riot, såfremt den bliver en succes, skal vende tilbage til de kommende år.


Nazareth-forsanger er gået bort

ANNONCE