Nyhed

STÆRKT SIDEPROJEKT: Asinhell annoncerer dansk turnéstart - billetsalget starter lige om lidt

Michael Poulsens hårdslående sideprojekt giver en enkelt dansk koncert op til sommerens Europa-turné

Både fans og kritikere har taget godt imod Volbeat-frontmanden Michael Poulsens nye dødsmetalband, Asinhell, som albumdebuterede med Impii Hora tilbage i efteråret. "Væk fra P3-pop-pis à la Volbeat og tilbage til Dominus-rødderne," sammenfattede GAFFAs anmelder - med henvisning til dødsmetalbandet, hvor Poulsen slog sine folder inden Volbeat.

Til sommer skal Asinhell på en længere Europaturné med en lang række koncerter i blandt andet England, Tyskland, Holland og Belgien. Den 20/6 kommer den en tur til København for at give koncert på Copenhell, inden turen atter går sydpå for at give koncerter i Frankrig og Tyskland. Ved udgangen af august er Asinhell blandt hovednavnene ved årets udgave af Næstved Metalfest.

Nu er der imidlertid godt nyt til Asinhells danske fanskare. Poulsen og kompagni har nemlig just annonceret en dansk koncert den 30. maj - altså umiddelbart inden, gruppen tager hul på den europæiske turné. Turnéstarten finder sted i Pumpehuset, og billetsalget går i gang på fredag den 23/2 klokken 10.00 via Livenation og Ticketmaster, og billetterne koster beskedne 250 kroner plus gebyr. 


Det er efterhånden mere end to årtier siden, den i dag 48-årige Michael Poulsen dannede Volbeat efter mere end ti års aktivitet med bandet Dominus. I sommeren '24 er det nøjagtig tyve år siden, Volbeat gik i studiet for at indspillede debutalbummet The Strength / The Sound / The SongsDet udkom i sensommeren 2005.

Hvem hører rockmusik for hyggens skyld?

 


ANNONCE