Nyhed

Tænd for kærligheden med Selena Gomez på ny single - hør den her

Få din "Love On" med Selena Gomezs nye single

I august sidste år udgav Selena Gomez singlen ”Single Soon”, som ifølge Gomez selv er en ”sjov lille sang jeg skrev for et stykke tid siden, som er perfekt til slutningen af sommeren”.

Sangen er en selvstændig single, efter hun i 2020 udgav albummet Rare. Hun har nu udgivet endnu en selvstændigsingle ”Love On” - en flirtende kærligheds single. Musikvideoen kan ses nederst i artiklen.

Sidste år brugte den forhenværende Disney-stjerne i Paris, hvilket angiveligt også er hendes inspiration til den ny single - romantisering af den parisiske livsstil og spændingen ved en ny kærlighed. Det skriver NME, som samtidig kan berette, at Gomez er i gang med at arbejde på sit fjerde soloalbum.


Der er dog endnu ikke meldt hverken udgivelsesdato eller andre detaljer ud. Det foregående album, Rare, fik af GAFFA tre stjerner. Anmeldelsen anholdt blandt andet, at der ikke var noget nyt at hente på albummet:

”Rare har været længe undervejs. Måske skulle Gomez have brugt lidt længere tid – eller ”bare” udgivet en ep med albummets første seks numre. Vi lander på middel på grund af nogle helt hæderlige pophits og ’Dance Again’ som højdespringer,” lød det blandt andet i anmeldelsen.

Sidste måned fortalte Gomez i et afsnit af podcasten SmartLess at hun overvejer at droppe sin musikkarriere og fokusere på sin skuespilkarriere i stedet. ”Jeg føler, at jeg har et mere album i mig, men jeg ville nok vælge skuespil,” lød det blandt andet fra Gomez i podcasten.


I januar blev det også offentliggjort at Selena Gomez skal portrættere sangerinden Linda Ronstadt i en ny Biopic.

 


EFTER STÆRK DOKUMENTAR: Selena Gomez arbejder på ny musik

ANNONCE