Nyhed

Unik og intim koncertoplevelse: Verdensstjerner kommer til Vejle

Verdensstjernerne fra The Script besøger Store Sal i Vejle Musikteater til sommer

Med plads til 1.100 publikummer kan man få en unik og intim koncertoplevelse i Store Sal i Vejle Musikteater, når The Script gæster den jyske by. 

The Script er særligt kendt for ørehængerne "Hall of Fame", "Breakeven", "Rain" og mange flere. Siden 2008 har bandet stået bag en lang række hits, solgt millioner af albums og været højt på hitlisterne rundt omkring i verden. 

Nu gæster de Vejle Musikteater, når de kommer til Danmark den 5. juli 2024. 

Mark Sheehan, der var guitarist i det irske poprockband døde i april sidste år, efter kort tids sygdom. På sociale medier beskrev bandet den store sorg, de gik igennem, efter tabet af Sheehan. 

"Den højtelskede ægtemand, far, bror, bandmedlem og ven Mark Sheehan gik bort i dag på hospitalet efter kort tids sygdom. Familien og bandet beder fans om at respektere deres privatliv i denne tragiske tid," skriver bandet.

Nogle måneder efter dødsfaldet var de to resterende bandmedlemmer, sanger Danny O’Donoghue og trommeslager Glen Power dog ude at sige, at de ville fortsætte med at lave musik, og at de fremadrettet ville dedikere nummeret "Arms Open" fra deres 2017-album Freedom Child til deres kommende shows. 

"Mark ville gerne have, at vi alle bliver ved, så det er det, vi vil gøre," sagde bandet dengang. 

Og nu kommer publikum altså særligt tæt på verdensstjernerne, når de giver en - for dem - intim og unik koncertoplevelse i Vejle Musikteater. 

Du kan købe billetter via Vejle Musikteater lige her.


TRE BANANER: Malk De Koijn tager på efterårsturnéhttps://gaffa.dk/nyheder-fra-gaffa/2024/januar/tre-bananer-malk-de-koijn-tager-pa-efterarsturne/

ANNONCE