Nyhed

The Script giver dansk 2021-koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Det irske poprockband indtager Musikkens Hus i Aalborg

"Hall of Fame", "The Man Who Can't Be Moved", "Breakeven", "Superheroes". Det kan måske virke som lang tid siden, men der var rent faktisk en periode i slut-00'erne til start-10'erne, hvor irske The Script skød hits ud og fyldte koncertarenaere og spillesteder, som det passede dem.

Nu er turen kommet til Aalborg, hvor de gæster Musikkens Hus allerede her i 2021. Det sker den 23. september klokken 20.00. 


Sidste gang GAFFA kastede en live-anmeldelse efter The Script var i 2018, hvor de modtog hele fem flotte stjerner for deres optræden på Nibe Festival: "Afslutningsvis står O’Donoghue og kigger ud over publikum, rystende på hovedet næsten ærefrygtig over fællessangen. ”An ordinary band felt extrardinary tonight – thank you!” bliver der råbt. 'Let’s meet in the bar, and let’s get drunk!'"

LÆS OGSÅ: Storladen poprock går rent ind 

– Vi er glade for, at vi nu kan præsentere endnu et solidt internationalt navn i Aalborg. The Script er et verdenskendt navn med et imponerende bagkatalog samt en solid fanbase verden over, og der er således garanti for en fantastisk koncertoplevelse fyldt med energi og overskud, når bandet indtager scenen i Musikkens Hus, fortæller Andreas Mathew, der er Executive Producer i Musikkens Hus.


The Script modtog fire stjerner for deres seneste udgivelse Sunsets & Full Moons fra 2019, efter en svipser med 2017's Freedom Child. 

Billetterne til koncerten kan købes her. 

ANNONCE