Nyhed

Ny serie af helt trådløse headset til de aktive og eventyrlystne

Skullcandy er nu klar med en hel ny serie af headsets, der lover høj kvalitet og lav pris

Den nye serie af headsets består af Push Play Active, Push ANC Active og Sesh ANC Active. Det er tre helt nye headset, der alle er helt kabelfri, og Skullcandy fortæller i en pressemeddelelse at de er designet med forskellige funktioner og forskellige prisniveauer, så der er er noget for alle brugere.

Prisen starter på omkring 450 kroner for Push Play Active, over små 600 kroner for Sesh ANC Active til 750 kroner for topmodellen, Push ANC Active.

I pressemeddelelsen fortæller Skullcandy, at den nye serie af headsets er udviklet for at måde de krav de oplever forbrugerne, har når det kommer til headsets der skal fungere under alle forhold, udendørs såvel som indendørs.


Push ANC Active er et headset der, ifølge Skullcandy, har alle aktive funktioner, herunder ultra sikre ørebøjler, helt vandtæt konstruktion, justerbar opmærksomhedstilstand og en støjreducerende system der har fire mikrofoner.

Sesh ANC Active har et batteri der holder hele dagen, samme mikrofonsystem til støjreduktion og en specialdesignet in-ear Fit Grip, der skulle sikre at den sidder godt fast i øret.


Endelig er der Push Play Active der er bygget til at holde til alle vejrforhold, alle betingelser eller aktivitet, sved, vand, støv og skidt og så har det 34 timers batterilevetid.

Dette headset skulle også sidde godt fast på øret takket være en ørebøjle.

Skullecandy lover også at der er god lyd i alle headset, hvilket må komme an på en prøve, og jeg glæder mig til at teste de nye headsets.


LÆS OGSÅ: Næste generation AirPods får (måske) indbygget kameraer

ANNONCE