Nyhed

SE DEN HER: Stevie Nicks-barbie udsolgt for anden gang

Barbie-feberen er ikke slut endnu

Det er snart et år siden, den superpopulære og stjernespækkede Barbie-film havde premiere på det store lærred, som var den 20. juli i Danmark. Den lille dukke med de utrolig lange ben fik en global renæssance, hvor det pludselig blev cool at gå i pink, og hvor danske fans kunne kippe med deres små dannebrogsflag, når temaet fra Aquas "Barbie Girl" spillede ud af højtalerne, mens rulleteksterne løb over skærmen. 

Forleden tilsluttede endnu en superstjerne sig Barbie-bølgen. Legetøjsproducenten Mattel udgav nemlig et begrænset parti af en Barbie-dukke, som forestiller Fleetwood Mac-forsangeren Stevie Nicks. Dukken blev først sat til salg i oktober sidste år, men blev udsolgt med det samme til en pris på 55 amerikanske dollars, som er svarende til 379 danske kroner. 

Mandag den 8. juli annoncerede Mattel, at endnu et parti var sat til salg til samme pris, og igen blev dukken revet væk fra onlineshoppen. Mattel skriver på deres hjemmeside, at dukkens tøj er inspireret af coveret til det ikonisk Rumours-album fra 1977, hvor Stevie Nicks er iført en sort og luftig kjole. Derudover er dukket udstyret med lange, sorte platformsko, som Stevie Nicks også ofte har haft på gennem sin karriere, samt hendes måne-formede halskæde og en tamburin i hånden.


"Hun lånte os faktisk sin karakteristiske sorte kjole og støvler, så vi kunne bruge dem som reference til dukken," siger designer Bill Greening på Mattels hjemmeside. 

Dukken er udsolgt og det er usikkert, om Mattel frigiver endnu et parti af den populære Stevie Nicks-dukke. Se den selv nedenfor.

LÆS OGSÅ: LISTE: 10 gamle storhittende numre, der med TikTok nu er blevet endnu større

ANNONCE