Nyhed

Ukendt Kunstners koncertdag på Refshaleøen er proppet med store navne – se dem her

Det fulde line-up bestående af fem artister er netop blevet offentliggjort.

Den 31. august giver Ukendt Kunstner årets eneste show øst for Storebælt – og de får gæster. For programmet til denne sommeraften på Refshaleøen inkluderer også fire hyperaktuelle og tungtvejende kollegaer, der skal sørge for et brag af en koncertdag. Der er tale om et af de nyeste skud på hiphopstammen, Mas, sværvægterne Noah Carter og Lord Siva samt DJ Kaddi Sawaneh, der også tidligere har spillet support for Ukendt Kunstner.

Mas, der i 2022 var at finde på GAFFAs "hold øje med"-liste, har allerede haft en travl sommer. I år har han blandt andet optrådt på Tinderbox, mens han også har lagt vejen forbi både Kundos koncert på Roskilde Festival og Noah Carter & Friends på NorthSide. Rapperens stil sender associationer til både Artigeardit og Ukendt Kunstner, og på den måde er han en oplagt tilføjelse til en koncertdag, hvor Ukendt Kunstner er hovednavnet.

B.O.C.-rapperen, Noah Carter, udgav tilbage i marts sit første danske album. Albummet Noahs Ark gæstes blandt andet af navne som Hans Phillip og Mas, så man kunne håbe, at der ville være nogle overlap i løbet af koncertdagen, hvor rapperne optræder med hinanden. Det gælder også for Lord Siva, der blandt andet har samarbejdet med Ukendt Kunstner på den fænomenale ”Fortæl Dem (Forbandede ungdom)”.


Den endelige tidsplan er ikke offentliggjort endnu, men dørene til arrangementet åbnes kl. 15:00, mens første navn går på kl. 16:00. Billetsalget i gang på unitedtickets.dk.

 

 


ANNONCE