Nyhed

Aarhus V hyldes som ’hiphophovedstad’ i Festugen – se programmet her

’Aarhus V Allstars’ er en del af den uofficielle åbning, der bag titlen ’Dybt i Aarhus’ hylder kunstnere, som de seneste 25 år har placeret Aarhus på det musikalske landkort.

I Byparken den 29. august finder den uofficielle åbning af Aarhus Festuge sted, og aftenens første del dedikeres til såkaldte Aarhus V Allstars og fortællingen om hiphophovedstanden Aarhus V. Sådan hedder det i en pressemeddelelse, hvor publikum inviteres i Byparken for at nyde en ”eksplosiv kavalkade af nogle af de største hiphop, urban og pop-navne fra det ikoniske postnummer 8210 samlet på samme scene og ikke mindst samlet på tværs af generationer”.

I dag er de sidste fire navne til denne del af programmet blevet offentliggjort, og navnene repræsenterer flere generationer af aarhusianske hitmagere: USO, Baloosh, Xabski og Omar, der for nyligt udgav singlen ”911” med Tobias Rahim. I april kom det frem, at USO går på ”pension” efter 20 år som rapper. Efter alt at dømme er optræden til Aarhus V Allstars altså blandt hans sidste sammen med de annoncerede koncerter i begyndelsen af 2025.

De fire nye navne bliver en del af et line-up bestående af hiphopveteranen, Marwan, Shooter Gang, Abcitoo, Speedy,Bogfinkevej, Pay, Dibset og Nella, der også har inspireret titlen ’Dybt i Aarhus’.


Der kan købes billet til udendørskoncerten her.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Solidt bundniveau på svævende trap-mixtape

ANNONCE