Nyhed

Jamie xx annoncerer første soloalbum i ni år - hør første single her

Den engelske dj og producer kendt fra gruppen The xx har varslet sit første soloalbum siden 2015

Tilbage i 2011 udgav Jamie xx - kendt fra The XX - et album sammen med legendariske Gil Scot-Heron. Fire år senere fulgte solodebuten In Colour, samt koncerter på både Roskilde og Vega i 2015 og på Northside året efter. Siden er det kun blevet til et enkelt album med The xx, nemlig I See You fra 2017.

Nu er der imidlertid godt nyt til fans af den britiske beatmager. Han har nemlig varslet den forestående udgivelse af sit andet soloalbum, som har fået titlen In Waves, udkommer 20. september og byder på gæsteoptrædener fra blandt andre Robyn og Kelsey Lu, Panda Bear samt The xx-kollegerne Romy og Oliver Sim.

Sammen med annonceringen har Jamie xx sluppet førstesinglen "Treat Each Other Right" og medfølgende musikvideo, som kan ses og høres under artiklen her. 


"Jeg er så utroligt glad," udtaler Jamie xx i en pressemeddelelse og uddyber:
"Det er noget tid siden, og der er sket meget i den tid. Opture og nedture, blive voksen, finde ud af ting og glemme dem igen, mange gange. Livsændrende begivenheder, begivenheder som har ændret verden. Alle de bølger, som vi alle sammen har oplevet, sammen og hver for sig," lyder det fra xx, som tilføjer:

"Jeg ville gerne lave noget, som både var sjovt, fuldt af glæde og introspektivt på samme tid. Sådan er de bedste øjeblikke på dansegulvet sædvanligvis for mig. Jeg glæder mig til at dele det med jer."

Hør remix af Oliver Sims GMT – produceret af Jamie xx


ANNONCE