Nyhed

Megan Thee Stallion annoncerer nyt album

Den populære rapper har lige varslet udgivelsen af sit tredje studiealbum om kort tid

Denne sommer er det to år siden, Megan Thee Stallion gav koncert på Roskilde Festival - og udgav sit andet studiealbum, som bar titlen Traumazine og udkom i august '22. Nu er den amerikanske rapper så klar med sit tredje album.

Det afslørede hun under en koncert i Atlanta i weekenden, skriver Pitchfork. Hun har siden fulgt op med et opslag på Instagram om den kommende udgivelse.

Albummet har fået titlen Megan og udkommer den 28. juni. I opslaget ser man desuden et billede, som kan formodes at være albummets cover - et særpræget kunstværk, som viser et stort, transparent M og kunsteren i færd med at kravle ud af en puppe. 


Megan Thee Stallion albumdebuterede med Good News i 2020, og har senest markeret sig med sangen "Not My Fault" sammen med kollegaen Reneé Rapp - fra det nylige remake af filmen Mean Girls - samt et aktuelt remix af Glorilla-sangen "Wanna Be" sammen med kollegaen Cardi B.

Som optakt til det kommende album har Megan Thee Stallion allerede udgivet tre singler med slangen som gennemgående tema: "Cobra," "Hiss" og "Boa".

DOMMEN ER FALDET: Skud mod Megan Thee Stallion koster Tory Lanez lang fængselsstraf


 

ANNONCE