Nyhed

Beabadoobee udgiver single og annoncerer nyt album

Med Rick Rubin ved roret har den allerede ikoniske singer-songwriter skabt noget, der lyder som en glemt radiohit fra 2005

Beatrice Laus er født på Filippinerne og opvokset i London, og så er hun bedre kendt som Beabadoobee, som efterhånden er blevet et britisk indie-ikon. Hendes debutalbum Fake It Flowers (2020) blev anerkendt verden over og endte i top 10 i Storbritannien. Dette blev efterfulgt af Beatopia i 2022, som endte i top 5 i Storbritannien, efterfulgt af udsolgte koncerter over hele verden.

Beabadoobee var for nylig support for Taylor Swift på den nordamerikanske del af hendes The Eras-turné og har tidligere turneret med The 1975, Halsey og Clairo samt optrådt på store festivaler som Coachella og Glastonbury. Beabadoobee annoncerede i går sit tredje studiealbum This Is How Tomorrow Moves, som udkommer fredag den 16. august og er produceret af den legendariske producer Rick Rubin samt Beabadoobees faste samarbejdspartner og bandmedlem Jacob Bugden. I den anledning har hun udgivet singlen "Take A Bite", som kan høres nedenfor.


LÆS OGSÅ: Raymonde Gaunoux udgiver single om et af livets største tragedier

ANNONCE