Nyhed

Madonnas koncert i Rio blev historisk

Stranden blev til ét stort dansegulv, og i vandet overværede folk koncerten fra både

I marts i år meddelte Madonna, at hun ville afholde en gratis koncert på den berømte strand Copacabana i Rio de Janeiro - som en markering af afslutningen på hendes Celebration Tour, som også bragte stjernen forbi København tilbage i oktober.

I lørdags skete det så - og det blev den forventede fest. Omkring 1,6 millioner mennesker anslås at være dukket op for at deltage i folkefesten, hvilket mere end end tidobling af Madonnas hidtidige publikumsrekord på godt 130.000 mennesker i Paris i 1987.

Koncerten menes samtidig at være den største koncert nogensinde med en enkelt kunstner. Rod Stewart indtager stadig rekorden med 4 millioner mennesker på samme location i 1994 - men mange af dem, som var til stede dén aften, var i forvejen dukket op for at fejre nytårsfest, pointerer AP News.


De brasilianske popnavne Anitta og Pabllo Vittar deltog også i lørdagens show, foruden en række yngre optrædende fra forskellige brasilianske sambaskoler. Hotellerne i Rio nåede ifølge The Guardian en belægning på 98 procent af deres samlede kapacitet lørdag, og byens samlede indtægterne fra koncerten ventes at løbe op i godt 293 millioner Reais - eller knap 400 millioner danske kroner.

KLASSIKEREN: Popdronningens fineste juveler

ANNONCE