Nyhed

NU SKER DET: Fredag gør Tobias Rahim livecomeback - der er under 100 billetter tilbage

Den hitaktuelle sanger vender tilbage til livescenen efter otte måneders fravær og du skal være hurtig, hvis du skal med

Tilbage i september '23 lukkede Tobias Rahim og hans band en heftig sommersæson med et brag af en koncert i Tivoli i København. Siden har Rahim kun givet en enkelt koncert i Sverige - men på fredag er han klar til at indlede sin sommerturné med det, som altså bliver hans første koncert herhjemme i otte måneder.

Det er den 40. udgave af festivalen Hede Rytmer i Silkeborg, som har æren af at danne ramme om Rahims turnéstart - og man skal være hurtig, hvis man vil med. 

"Torsdag udsolgt og der bliver ny publikumsrekord torsdag. Alt VIP er udsolgt alle tre dage. Fredag og lørdag under 100 billetter tilbage," lyder det i en opdatering fra festivalen onsdag formiddag klokken 11.00. Tobias Rahim er booket til at optræde fredag aften klokken 21.30.


Tilbage i december udkom fotobogen Stor mand - to år med Tobias Rahim om Rahims gennembrud og turné i 2022-23, og tidligere i år blev det annonceret, at Rahim til sommer bliver en del af de traditionsrige Grøn-koncerter, hvoraf flere allerede er udsolgt.

LYT: Her er Tobias Rahim og Icekiids nye banger

ANNONCE