Nyhed

SUSET FESTIVAL: Esbjerg-festival fuldender programmet med internationalt hovednavn

"Jeg er sikker på, at han vil stråle over Esbjerg Havn i mange år frem," vurderer nyslået festivaldirektør

Tilbage i januar landede nyheden om, at en helt ny festival i Esbjerg, Suset, får sin debut til sommer. Samtidig annoncerede arrangørerne de første navne til plakaten - blandt andet Nik & Jay, Pil og Gobs. Siden er flere navne føjet til programmet - senest JJ Paulo og Noah Carter.

I dag kan folkene bag den debuterende, vestjyske musikfestival så løfte sløret for de sidste tre navne til årets program. Det drejer sig om Oh Land - bredt kendt som dommer i talentshowet X Factor - og veteranen Anne Linnet, som for få uger siden høstede fem flotte GAFFA-stjerner for en koncert på Godset i Kolding.

Foruden de to danske navne har Suset-arrangørerne sikret sig en aftale med den amerikanske sanger og sangskriver Jaten Collin Dimsdale, som under kunstnernavnet Teddy Swims har opbygget en solid fanbase via især YouTube og TikTok de senere år.


"Jeg har virkelig glædet mig til at offentliggøre Teddy Swims som vores internationale hovednavn.
Et nyt navn på den globale stjernehimmel, som er i fuld gang med at lægge hele verden ned – og
jeg er sikker på, at han vil stråle over Esbjerg Havn i mange år frem," udtaler festivaldirektør Tobias Kippenberger i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Samtidig er jeg superstolt over det fulde program, og at vi lykkes med så moderne og alsidigt et lineup. Fra popfester med Nik & Jay, Medina og Andreas Odbjerg over regulære rocklegender som D-A-D og Magtens
Korridorer til nyere hiphop-stjerner som Icekiid og Tessa. Jeg er sikker på, at alle gæster på Suset kan finde noget, som falder i deres smag”, udtaler Kippenberger.

TikTok-stjernen rørte og imponerende


ANNONCE