Nyhed

THE DRIVER ERA: Tidligere Disney-stjerne kommer til Danmark

Duoen har allerede fundet deres opvarmningsnavn

Bandet The Driver Era, som består af brødrene Rocky og Ross Lynch, har netop annonceret, at de tager på Europa-turnéen The Driver Era: X GIRLFRIEND Tour, hvor de rammer i alt 24 europæiske byer. Én af de byer er København, hvor de den 25. oktober spiller i Falkonersalen.

Det er dog ikke første gang, de to brødre besøger Danmark. Rocky og Ross Lynch har blandt andet holdt koncerter i Lille Vega og Store Vega under navnet R5. Gruppen R5 bestod dengang af de to omtalte brødre samt deres to andre søskende Riker og Rydel Lynch.

Udover virket som musiker har Ross Lynch også en skuespiller gemt i maven. I sine teenageår spillede Ross blandt andet med i serien Austin & Ally på Disney Channel og har senere været med i serien Chilling Adventures of Sabrina på Netflix.  


De to brødre startede duoen The Driver Era i 2018, hvor de udgav deres første single "Preacher Man". De har i alt udgivet tre studiealbum, hvor det seneste album hedder Summer Mixtape.

Som opvarmning på turnéen tager duoen bandet Almost Monday med, hvilket er en amerikansk indiepop-trio. Bandet har blandt andet udgivet sangen ”Sunburn”, som i skrivende stund har omkring 25 millioner streams på Spotify.

The Driver Era har for nyligt udgivet singlen ”Get Off My Phone”, der, sammen med musikvideoen, skal vise, hvad publikum har i vendte på den kommende turné. Se selv musikvideoen nedenfor. Billetsalget til koncerten bliver skudt i gang onsdag den 15. maj klokken 10.00 her.


 

Tænd for kærligheden med Selena Gomez på ny single - hør den her


ANNONCE