Nyhed

Tower of Power kommer til Danmark

Funklegenderne besøger både provinsen og hovedstaden på jubilæumsturné til efteråret

Gruppen Tower of Power fejrer i år 56-års fødselsdag, og det markerer de med turnéen 56 Years of Funk & Soul. I forbindelse med turnéen besøger bandet også Danmark, hvor de skal spille i både DR Koncerthuset i København, den 2. november, og Værket i Randers den 6. november.

Bandet har adskillige gange spillet for udsolgte sale i Danmark med deres højenergiske fusion af funk, soul, jazz og rock.

Tower of Power blev dannet i Oakland, Californien tilbage i 1968, og det mildt sagt rutinerede orkester har gennem karrieren – med en del udskiftninger undervejs – turneret med verdensnavne som Sly Stone og Creedence Clearwater Revival samt optrådt på album med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.


Bandet, der for tiden tæller 10 medlemmer, har især opnået stor anerkendelse for deres genremix og yderst kompetente blæsergruppe og rytmesektion. Sidste gang, GAFFA oplevede Tower of Power live, var i 2013, hvor de spillede i Amager Bio, og blev belønnet med fem stjerner.

” Ikke programsat ekstra-ekstra-nummer bliver ’Souled Out’, og den udsolgte sal er tilfreds, publikum er ellevilde. Men for TOP bliver det nok ved drømmen om totaludsolgt i kæmpearenaer og kommende hitlisteplaceringer (TOP har aldrig haft et #1 verdenshit, eller noget der bare ligner). Til gengæld rejser TOP verden rundt år efter år og viser, hvordan de udfører live-soul. I stædig kontrast til, hvad markedet nu efterspørger. Tak til 68-flipperne fra San Francisco, Oakland for frisk musikhistorie,” hed det i anmeldelsen.

Billetsalget til koncerterne begynder fredag 31. maj kl. 10.00.


De gamle funkateers holder som sædvanlig stilen i funk, funk og atter funky funk

ANNONCE