Nyhed

79-årig soullegende kommer til Danmark

Jysk festival har haft held til at booke et stykke levende amerikansk musikhistorie

Det er kun et halv års tid siden, Diana Ross besøgte Royal Arena i København som led i sin retrospektive The Music Legacy Tour. I betragtning af turnéens titel og hovedpersonens modne alder kunne man godt få den tanke, at der var tale om en afsked med det danske publikum den aften i Ørestaden.

Det var imidlertid ikke tilfældet. For selvom Ross fylder 80 senere på måneden, har hun netop meldt sin ankomst til årets udgave af Smukfest i Skanderborg. 

”Vi har tidligere oplevet, hvordan lyden af 70’erne og 80’erne kan sætte skoven i svingninger, og vi forventer en fantastisk fest sammen med Diana Ross. Hendes bagkatalog af hits er simpelthen mageløst, og hun kommer til at samle publikum på tværs af generationer,” udtaler Smukfests musikchef Mikkel Xavier i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Vi er rigtig langt med årets musikprogram. Med offentliggørelsen i dag mangler vi et enkelt hovednavn onsdag, og cirka 40 procent af det øvrige line-up. Jeg er godt tilfreds, vi får igen i år det brede program, som er kendetegnende for Smukfest. Vi offentliggør flere navne i den kommende tid, og så forventer vi en færdig spilleplan sidst i maj måned, som vi plejer.”


Ligegyldigt, nostalgisk og til tider temmelig pinligt

ANNONCE