Nyhed

Cannibal Corpse kommer til Danmark

Veteranerne deler plakat med tre andre tunge bands ved dansk koncert til efteråret

Det er 36 år siden, metalbandet Cannibal Corpse blev dannet i Buffalo, New York. Bandet har siden da udgivet 16 studiealbums. Til efteråret vender bandet atter næsen mod Danmark. Sammen med Municipal Waste, Immolation og Schizophrenia holder de fest i Amager Bio.

Sidste år udgav Cannibal Corpse deres 16 album Chaos Horrific, som fik fire stjerner af GAFFA.

”Det er uundgåeligt, at visse rutiner vil udvikle sig gennem årene. Og som det ofte er tilfældet, er det en ambivalent sag. For nogle byder Chaos Horrific på for lidt variation, hverken i sig selv eller sammenlignet med det forrige album Violence Unimagined. For det langt større antal fans vil Motörhead-effekten sandsynligvis spille ind – store ændringer er ikke ønsket," skrev GAFFAs anmelder og fortsatte: 


"Og alligevel har Cannibal Corpse i de senere år forsigtigt øget andelen af ​​thrash-parts, hvilket på den ene side gavner dem til at være mere iørefaldende og på den anden side tilfører nuancer, så albummet ikke bare suser forbi én. Chaos Horrific viser Cannibal Corpse som en gruppe, der præcis ved, hvad der er godt for dem og deres fans,” lød konklusionen i anmeldelsen.

“For mig føles dette album lidt som en fortsættelse af Violence Unimagined. Stilen er ret ens, men hver for sig lyder ingen af sangene på Chaos Horrific som sange på Violence Unimagined,” fortæller Cannibal Corpses bassist Alex Webster i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Det er et album fyldt med dødsmetal, Cannibal Corpse-stil og en meget naturlig progression fra Violence Unimagined.”


Sidste gang, GAFFA hørte Cannibal Corpse live, var på Copenhell i 2015. Koncerten fik en firestjernet anmeldelse af GAFFA.

”Det var metal for alle pengene. De er bundsolide og troværdige og fremstår bare seje hele tiden. Alle årene og alle minutterne. De formår ikke at trække den helt op, men det virker heller ikke som målet. Til gengæld er der et højt bundniveau og et overskud, som bærer koncerten hjem. Det trækker både i smilebåndet og det gamle speed-ben,” hed det i anmeldelsen.

Dødsmetalaften løber af stablen den 3. oktober i Amager Bio, og billetsalget går i gang den 28. marts klokken 12. 


Cannibal Corpse udtaler sig om guitarist sigtet for angreb på betjent

ANNONCE