Nyhed

Metalguitarist angriber politi med kniv, mens hans hus eksploderer

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Sigtet for angreb på embedsmand i funktion og voldeligt indbrud

Pat O'Brien, lead-guitarist i det Florida-baserede dødsmetalband Cannibal Corpse, blev mandag aften lokal tid anholdt efter at have brudt ind i et hus i Northdale, Florida, skubbet til en kvinde og herefter at have løbet mod det tilkaldte politi med en kniv. Politiet anholdt ham herpå efter at have pacificeret ham med en strømpistol. Det oplyser tv-stationen WFTS og metalsitet Kerrang! O'Brien er nu sigtet for angreb på embedsmand i funktion og voldeligt indbrud. Ifølge ejeren af huset, hvor O'Brien brød ind, virkede han mentalt ude af balance og talte om dommedag og om, at "nogen var efter ham".

Kort forinden brød O'Briens hjem få hundrede meter fra gerningsstedet ud i en eksplosionslignende brand, som blev forværret af, at O'Brien opbevarede flammekastere i hjemmet. Ifølge politet blev O'Brien set løbe fra sit brændende hjem og over imod det hus, hvor han begik indbrud. O'Brien er endnu ikke sigtet for noget i forbindelse med husbranden.


Cannibal Corpse blev dannet i Buffalo, New York tilbage i 1988 og har gennem årene fået solid succes på death metal-scenen. De har udgivet 14 studiealbum, senest Red Before Black i 2017. Gruppen har spillet i Danmark adskillige gange, blandt andet i Vega og på Godset i Kolding i februar i år, og de skal varme op på Slayers afskedsturné i USA til maj. Bandet har endnu ikke udtalt sig offentligt om episoden.

LÆS OGSÅ: Den helt rigtige død serveret med muntert overskud

 


 

ANNONCE