Nyhed

Diana Ross annoncerer endnu en dansk koncert

"I'm coming out, I want the world to know, I got to let it show," som hun selv synger

Diana Ross har igennem tiden været et kæmpe idol, og har for længst opnået decideret legendestatus. Hun har hits som ”I’m Coming Out”, ”Upside Down” og ”Stop! In the Name of Love” bag sig, og har i alt indspillet næsten 30 studiealbums.

Det er kun få dage siden, Ross meldte sin ankomst til sommerens udgave af Smukfest. I dag kan Fredagsrock i Tivoli annoncere, at Diana Ross er en del af dette års program. Koncerten i Tivoli  finder sted fredag den 9. august - dagen før Ross' koncert i Skandeborg.

Nederst i artiklen kan man finde det fulde Fredaksrock-program, som også byder på en anden amerikanske veteran i skikkelse af 70-årige Chaka Khan. Hun gæster Tivoli den 12. juli. Sidste år bød Fredagsrock på koncerter med blandt andre Macklemore, Tobias Rahim og Deep Purple.


”Tivoli er en af landets største kulturarrangører, og Fredagsrock er et musikalsk samlingspunkt for hele hovedstaden, så vi er glade for at præsentere et program, der dækker bredt i både genrer og perioder, fra spændende danske navne på vej frem til etablerede stjerner fra ind- og udland. Vores gæster kan se frem til at synge og danse og feste med alt fra Pil og Coco O. til Medina, Chaka Khan og Diana Ross og fra Gobs og Thor Farlov til Take That og Chris Isaak,” fortæller Tivolis kulturdirektør Frederik Wiedemann i en pressemeddelelse.

Diana Ross har den 26. marts fødselsdag, hvor hun fylder 80 år. Hun har fået plads i mange musikhistoriebøger, som en del af Motown-bevægelsen. Ross har senest været albumaktuel i 2021, hvor hun udgav albummet Thank You.

”Tåkrummende banale tekster og plasticproduktion stiller sig således på ærgerlig vis i vejen for, at Thank You bliver det glædelige genhør med en legende, som man kunne have håbet på. Set gennem de positive briller – som på én eller anden måde synes passende her – er Ross' vokal nogenlunde intakt. Og så er det jo altid godt at blive mindet om konstruktive, eksistentielle pointer som: ‘Well, you can ignore the dreamer / But you can't deny the dream / And I say I'm a true believer / And what I'm so certain of / Is no matter what the question / I know the answer / The answer's always love’,” hed det i den trestjernet anmeldelse.


Sidste år oplevede GAFFA Diana Ross live, da hun besøgte Royal Arena.

”Diana Ross har optrådt i snart sagt en hvilken som helst kunstnerisk sammenhæng, sågar på Glastonbury i 2022, så Royal Arena er til sammenligning nærmest en intimkoncert. Aftenens stop på The Music Legacy Tour byder naturligt på numre fra en mere end 60 år lang karriere. Udvalget dækker genremæssigt bredt. Til sammen står koncerten som et redeligt tilbageskuende kunstnerisk statement. Hun har været her i mere end seks årtier og har bestemt haft stor betydning – og har det også denne aften,” lød det i den firestjernede anmeldelse.

Fredagsrocks fulde program:


12. april - Coco O. + Prisma

19. april - Jacob Dinesen

26. april - Page Four + Mekdes


03. maj - Zar Paulo + August Høyen

10. maj - Gobs + Thor Farlov

17. maj - Thomas Dybdahl + Beharie


24. maj - Pil + Barselona

31. maj - KrebsFalch

07. juni - Mads Langer


14. juni - Hans Philip

21. juni - Rasmus Seebach

28. juni - Take That


05. juli - Carpark North

12. juli - Chaka Khan

19. juli - Folkeklubben


26. juli - Tina Dickow

02. august - Medina

09. august - Diana Ross  


16. august - Chris Isaak

23. august - Alex Vargas

30. august - Tim Christensen


06. september - Ida Laurberg + Danser Med Piger

13. september - Faustix + Kato

20. september - Saveus


Fra DR til Tivoli: Hun skal udvælge fremtidens Fredagsrock-navne

ANNONCE