Nyhed

For et halvt år siden blev han fyret fra Slipknot. Nu er han blevet medlem af et andet stort band

Den amerikanske trommeslager slutter sig til band, som han har været fan af i årevis

Den tidligere Slipknot-trommeslager Jay Weinberg har afsløret, at han vil blive en del af Suicidal Tendencies i den nære fremtid. Det sker blot et halvt år efter, at Slipknot meddelte, at de ville tage afsked med Weinberg for at gå nye kreative veje.

Fyringen af Weinberg i november måned skete umiddelbart efter, keyboardspiller Craig Jones havde valgt at kvitte bandet. Weinberg annoncerer sit nye job på Instagram med ordene ”You can’t bring me down”.

I opslaget fortæller Weinberg, at han i mange år har set op til Suicidal Tendencies og også er blevet nære venner med medlemmerne, da de har været på verdensturné sammen. Weinberg beskriver også, hvordan Suicidal Tendencies har været en stor inspiration for ham, lige siden han blev forelsket i punk og metal.


På Slipknots egen Instagram skrev de om afskeden med Weinberg tilbage i november:


"Vi vil gerne takke Jay Weinberg for hans dedikation og passion gennem årene. Ingen kan nogensinde erstatte Joey Jordisons originale lyd, stil eller energi, men Jay gjorde Joeys dele ære og bidrog til de seneste tre album, og det sætter vi - bandet - og fansene pris på."

Weinberg sluttede sig til Slipknot lige før udgivelsen af bandets 2014-album The Grey Chapter. Weinberg erstattede den oprindelige trommeslager Joey Jordison, som forlod bandet for godt ti år siden og døde i '21 i en alder af blot 46 år.

Slipknot annoncerer nyt album og deler ny video: Se den her


ANNONCE