Nyhed

FRA POPSTJERNE TIL PROVINSPOLITIKER: Tidligere Eye Q-medlem stiller op til folketinget for Venstre

46-årige Trine Jepsen er netop valgt som Venstres kommende folketingskandidat i Herning Nord

Længe inden, der var noget, der hed X Factor på dansk tv, var der Popstars. Programmet løb over skærmen første gang i 2000, med blandt andre den nu afdøde branchepersonlighed Poul Martin Bonde i dommerpanelet. 

Vinderne det allerførste år blev gruppen Eye Q, som efterfølgende hittede med sangen "I Want What She's Got" og solgte et anseligt antal eksemplarer af debutalbummet Let it Spin.

Nu forlyder det så , at gruppens ene fjerdedel - Trine Jepsen - er klar til at indtage spotlyset i en noget anden rolle. Den 46-årige Jepsen, som også vandt dansk Melodi Grand Prix tilbage i '99 med sangen "Denne gang" sammen med Michael Teschl.

Efter opløsningen af Eye Q i 2003 gjorde Trine Jepsen karriere i det private erhvervsliv. Pressefoto
Efter opløsningen af Eye Q i 2003 gjorde Trine Jepsen karriere i det private erhvervsliv. Pressefoto

Jepsen har siden opløsningen af Eye Q i 2003 gjort karriere i det private erhvervsliv og er efter eget udsagn klar til at bringe "begejstring og fornyet energi" til partiet Venstre.


- Når vi i dag har en meningsmåling, som viser det dårligste resultat i 26 år, så det er tid til at smøge ærmerne op, få samlet kræfterne og begynde at se fremad, udtaler hun til Ritzau og tilføjer:


- Det er vigtigt, at man tager rundt i baglandet for at se, hvad der optager midt- og vestjyderne og Venstrelandet her. Jeg vil gerne tage den dagsorden med ind i Folketinget og være talerør for det vestjyske.

Mens Trine Jepsen markerer sig som borgerlig politiker, lancerede hendes tidligere Eye Q-kollega Louise Lolle i 2021 et nyt musikalsk projekt under navnet Elle Elle

TEMA: Tilbage til 00'erne


ANNONCE