Nyhed

Kind mod Kind tager på Danmarksturné

Det albumaktuelle ensemble giver otte intimkoncerter i provinsen og slutter af på Vega i København

De har netop udgivet deres debutalbum, og om kort tid giver Kind mod Kind koncerter på VoxHall i Aarhus og i Pumpehuset i København. Og så har de netop givet et interview med GAFFA, som også kan læses i vores aprilnummer.

Men det stopper ikke her. Kind mod Kind har nemlig just annonceret deres første Danmarksturné, som vil bringe dem forbi ni spillesteder over hele landet til efteråret.

Turnéen indledes i Odense den 24. oktober og kulminerer et par uger senere på Store Vega i København. Billetsalget går i gang på fredag den 15. oktober klokken 10.00 via luger.dk. 


Kind mod Kind på scenen i Aarhus, maj 2023. Foto: Kim Matthäi Leland
Kind mod Kind på scenen i Aarhus, maj 2023. Foto: Kim Matthäi Leland

Sidst, GAFFA oplevede Kind mod Kind live, var på sidste års Spot Festival i Aarhus. Her kvitterede vores udsendte med fem stjerner og skrev blandt andet:

"Med alt fra mørke technopassager i numrene til den fine og nøgne vokal, der bidrog med poppede elementer, var der noget fint i alle kontrasterne, som Kind mod Kind præsenterede. Hertil var udtrykket skarpt under numrene med det stringente lydbillede – og hvor der var plads til et mere blødt og intimt udtryk imellem sangene, hvilket fungerede eminent, hvor udtrykkene forstærkede hinanden til et excentrisk, energiudløsende og elektrisk kærlighedsbarn." 


Turnéplan 
24/10 - Posten, Odense
25/10 - Platform K, Horsens
26/10 - Tøjhuset, Fredericia
31/10 - Gimle, Roskilde
1/11 - Toldkammeret, Helsingør
2/11 - Intimsalen, Aalborg
7/11 - Plantagehuset, Thisted
8/11 - Harders, Svendborg 
9/11 - Store VEGA, København 

Den blødeste bunkerfest, du længe har oplevet

ANNONCE