Nyhed

Anklaget for seksuelle overgreb på sin egen datter

Anklagerne mod den amerikanske sanger for seksuelt misbrug af børn vokser i omfang og inkluderer nu også hans egen datter

BEMÆRK: Denne artikel omhandler seksuelle overgreb. Har du været udsat for voldtægt – eller er du i tvivl om, hvad der er sket? Du kan ringe anonymt døgnet rundt til Lev Uden Vold-hotlinen på tlf. 1888.

Den amerikanske musiker R. Kelly, der allerede afsoner en fængselsstraf for seksuelt misbrug af børn, står nu over for nye grove anklager fra sin egen datter, beretter DR. Ifølge det amerikanske magasin People beskriver datteren Joann Kelly, også kendt som Buku Abi, i en ny dokumentar, hvordan hun som otte- eller niårig blev udsat for overgreb af sin far.

I dokumentaren R. Kelly's Karma: A Daughter's Journey, der havde premiere fredag den 11. oktober, fortæller hun om sin frygt for at dele sit traume offentligt: "Jeg var for bange til at sige det til nogen. Jeg var for bange til at sige det - selv bange for at sige det til min mor."


Flere dokumentarer, flere domme
"I Believe I Can Fly"-sangeren har tidligere været i fokus med dokumentarserien Surviving R. Kelly, der fulgte retssagen mod ham i 2022 og indeholdt interviews med både ofre og folk i hans nærhed.

Udover straffen for de i forvejen grove seksuelle misbrug af børn, afsoner R. Kelly lige nu også for besiddelse af seksuelt overgrebsmateriale mod børn, grooming og menneskehandel. Han vil derfor ikke være berettiget til prøveløsladelse, før han er fyldt 80 år, ifølge the Guardian. Hvorvidt anklagerne fra datteren får indflydelse på dommen, er endnu uvist.

R. Kellys advokat har indtil videre afvist datterens påstande og påstået, at de ikke har hold i virkeligheden, understreger DR.


LÆS OGSÅ: Vidne i R. Kelly-retssag: Lavede sexvideo med Kelly som 14-årig

ANNONCE