Nyhed

Brooklyn-metalbands gæster Danmark på fælles turné: "Vi ser frem til at sparke røv i hele Europa"

Life of Agony og Biohazard tager på fællesturné og vender vejen forbi Poolen i København i det nye år

De to Brooklyn-metalbands Life of Agony og Biohazard drager på fællesturné og bringer hård metal til Danmark, når de spiller i Poolen i København den 25. marts 2025. 

Det er samtidig første gang, at de to bands deler scenen på en international co-headlinerturné.

"Det har været længe undervejs," siger Life of Agony-guitarist Joey Zampella og fortsætter: 


"To af Brooklyns kæmper går sammen om en turné, der vil blive talt om i mange år – og med den originale Biohazard-besætning tilbage, bliver det noget, I ikke vil gå glip af! Begge bands er i topform, og vi er klar til at indtage UK og Europa!". 

"Vi voksede op med Life of Agony og var som deres storebrødre,” siger Biohazard-guitarist og vokalist Billy Graziadei.

"Denne turné har været længe undervejs, og vi ser frem til at sparke røv i hele Europa – gå ikke glip af det, vi ses i pitten!" siger trommeslager Danny Schuler, og tilføjer:


"Vi er begejstrede for at komme på landevejen med vores gamle venner i Life of Agony. Vi har ventet i årevis på at turnere sammen, og nu kan vi endelig bringe disse fantastiske shows til UK og Europa. Få fingrene i en billet, det bliver noget særligt!"

Historien bag de to metalbands
Life of Agony
dukkede op på New Yorks musikscene i de tidlige 90’ere, og de har gennem deres aktive år delt scener med gigantiske navne som MetallicaBlack SabbathOzzy OsbourneFoo Fighters og Red Hot Chili Peppers.

Life of Agony kunne sidste år fejre 30-års jubilæum for debutalbummet River Runs Red, hvor bandet fejrede begivenheden med en omfattende verdensturné.


I 2005 udgav bandet deres fjerde album Broken Valley, men herefter gik der hele 12 år, inden 2017-albummet A Place Where There’s No More Pain udkom. Gruppen, der blev startet 1989, er gået i opløsning af to omgange i henholdsvis 1997 og 2012, men har siden 2014 holdt sig aktive.

Udover at gruppen opnåede enorm succes med debutalbummet River Runs Red, modtog deres tredje album Soul Searching Sun også stor ros fra GAFFAs anmelder, der kvitterede med seks ud af seks stjerner og følgende ord:

"Jeg kunne skrive stolpe op og ned om denne plade, men så ville min redaktør sgu nok blive knotten. Sagen er den, at Soul Searching Sun ikke er en plade, den er et følelsesgalleri. Den får Life of Agonys to første plader til at virke pinligt amartøragtige. Ikke fordi de er det, men fordi Soul Searching Sun er så forbandet god," lød det fra anmelderen. I 2019 udgav de deres sjette og foreløbigt seneste album The Sound of Scars. Derudover har de i år udgivet den nye single "The Crow (In Memory of B.L.)." 


Sidst, GAFFA anmeldte bandet spillede de på Hades-scenen på Copenhell i 2023, hvor de høstede fem stjerner

Biohazard blev dannet i 1987 og lavede i begyndelsen af 1990’erne en stribe stilskabende album, der på fornemste vis fik forenet den mere hårdtslående del af punken med metal og sågar rap.
"Bandet er tilbage i den oprindelige opstilling med de to indpiskere Billy Graziadei og Evan Seinfeld i front, og med numre som ”Wrong Side of the Tracks” og ”Punishment” vil de uden tvivl levere en hårdtslående lektion til de mange opkomlinge, der de senere år har kastet sig over hardcore-genren. Alderen til trods er de fire grå gadedrenge stadig lidt af en tsunami live. De, der tør hviske ”ringvrag”, vil uden tvivl få en syngende musikalsk kindhest. Det bliver uden tvivl de gamle klassikere, der skal bære bandet igennem, men hvis publikum er lige så tændt som de amerikanske slagsbrødre, kan Biohazard ikke undgå at blive en energiudladning af de helt store," skrev GAFFA om bandet inden deres optræden på dette års Copenhell. 

I samme pressemeddelelse, der annoncerer turnéen, er der også offentliggjort planer om et nyt album, som forventes at udkomme i 2025.

Deres tilbagevenden til studiet markerer afslutningen på 18 travle måneder for bandet. I 2023 optrådte de ved deres første genforeningsshow på Milwaukee Metal Fest, som var en milepæl for bandet. I løbet af året har de turneret Nordamerika sammen med Megadeth og deltaget i utallige festivaler, herunder Copenhell, Hellfest og Download Festival.


Sidst, GAFFA anmeldte Hazard skal vi en god tur tilbage i tiden. Helt præcist tilbage til 2008, hvor de gæstede pumpehuset og gik derfra med fem GAFFA-stjerner.

Billetsalget til koncerten begynder på fredag den 25. oktober klokken 10.00, og diverse presales fra onsdag den 23. oktober klokken 12.00.

FLODEN FLYDER RØDT: Life of Agony giver dansk koncert med gæster


ANNONCE