Nyhed

Diddy anklaget i endnu en sag om seksuelt overgreb

Anklager hævder, at rapperen truede hende på livet og gav andre voldsomme trusler før og under den kriminelle handling

BEMÆRK: Denne artikel omhandler seksuelle overgreb og bringer voldsomme detaljer. Har du været udsat for voldtægt – eller er du i tvivl, om det er det, der er sket? Du kan ringe anonymt døgnet rundt til Lev Uden Vold-hotlinen på tlf. 1888.

P. Diddys retssager vokser hastigt. Nu står rapperen over for endnu flere alvorlige anklager, efter han sidste måned blev arresteret i New York og sigtet for menneskehandel, afpresning og prostitution. Vi har samlet et overblik over sagerne her.

Nu har en endnu en kvinde anklaget Diddy for et seksuelt overgreb, der, ifølge anklager, skulle have fundet sted som hævn for kvindens påstand om, at Diddy var involveret i Tupac Shakurs mord. Det skriver det amerikanske medie NME.


I den nye retssag beskyldes rapperen for at have voldtaget kvinden med hjælp fra flere ukendte medgerningsmænd, hvilket, ifølge kvinden, var gengældelse for en udtalelse, hun havde fremsat, forsætter NME. Dertil hævder kvinden, at hun under et FaceTime-opkald i februar 2018 havde givet udtryk for sin mistanke om, at Diddy var indblandet i mordet på Tupac. Herefter skal Diddy angiveligt have truet med, at hun ville komme til at "betale" for sine ord.

Ifølge kvinden fandt voldtægten sted den følgende måned, hvor den 54-årige rapper skulle have dukkede uanmeldt op i hendes vens hjem. Her truede han hende med et såkaldt "Glasgow smile" – en form for tortur, der efterlader et ar fra offerets mundvig og op mod ørerne, så det ligner et forvrænget smil - og voldtog hende angiveligt ved brug af en fjernbetjening. Kvinden hævder desuden, at overgrebet blev filmet.

Diddy nægter sig forsat skyldig i alle anklager.


LÆS OGSÅ: P. Diddys forsvarer vil have alle anklageres identiteter offentliggjort

ANNONCE