Nyhed

GUIDE: Weekendens koncerter

Fra pophits til afrobeats, vi guider dig igennem weekendens musikalske oplevelser

Uanset om du er til hitspækket pop, rå metal eller noget midt imellem, er der noget for enhver smag denne weekend. AURA bringer sine ikoniske hits til Vesthimmerlands Musikhus, mens Mizmor lader det dystre dominere i København. Lørdag byder på Kellermenschs teatralske rock på Det Kongelige Teater og på JJ Paulos afrobeats i Den Grå Hal. Dertil kan du også opleve Barselona, Patina og Chance Peña live. Klar til en musikalsk weekend?

Fredag 25.10


AURA

ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Med sit fantastiske livehold er AURA tilbage på de Danske scener. Med alle de store verdenshits som 'Geronimo,' 'Song For Sophie,' 'In Love With The World' og ny-klassikeren 'Marry Me,' indtager hun endnu engang rollen som "Den store hitmager med den magiske stemme".


Læs mere og køb billet

 

MIZMOR

BETA, København



Mizmor er en enmandshær inden for black/drone/doom metal, og har opnået stor anerkendelse med sit seneste album ’Prosaic’. Mizmor, skabt af multiinstrumentalisten Liam Neighbors, har formået at skabe en lyd, der kombinerer den dystre og atmosfæriske intensitet fra black metal med de langsomme og tunge elementer fra drone og doom metal.

 

Læs mere og køb billet


 

Lørdag 26.10


KELLERMENSCH


Det Kongelige Teater, Gamle Scene

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. 


Læs mere og køb billet

 

PATINA


Rundbuehallen


Den skæve poesi var spillevende på gennembrudsalbummet, “Drømmefanger”, mens et mere indadvendt tungsind kom under kærlig behandling til mere rockede toner på den populære opfølger, “GENSTART”. PATINA er mange ting, men først og fremmest et band udsprunget af syv gode venners fællesskab, nysgerrighed og spraglede musikalitet.

Læs mere og køb billet


BARSELONA


Falkoner Salen


Barselona synes at have været på landkortet længe. Når man debuterer som 16-årig og derefter udgiver musik med en uovertruffen højfrekvens og en nærmest konstant turnéaktivitet, ja, så giver det genlyd i musiklandet.

Læs mere og køb billet

 


JJ PAULO


Den Grå Hal

JJ Paulo har efterhånden cementeret sig i den danske musikbranche som et sprudlende, friskt og energirigt musikalsk bidrag til at nuancere udbuddet. Musikgenren hedder Afrobeat, der trækker tråde til velkendt melodisk popmusik, kombineret med energiske afrikanske rytmer, der går direkte i kroppen og gør det umuligt at stå stille.

Læs mere og køb billet


CHANCE PEÑA


Pumpehuset

Amerikanske Chance Peña, der hitter stort på Spotify, giver sin første danske koncert. Selvom Chance Peña kun er i midt-20’erne, er hans musikalske karriere allerede omfattende og imponerende. Han voksede op i en lille by i Texas, hvor han tidligt lærte at spille guitar og som 11-årig begyndte at skrive sine egne sange, inspireret af så forskellige kunstnere som Kid Cudi og The Lumineers.

Læs mere og køb billet


 

Se hele GAFFAs koncertoversigt HER.

ANNONCE