Nyhed

HØR: Peppermint B skildrer medmenneskers historier på nyt album

Hans nye album er en rejse gennem livets op- og nedture, inspireret af egne højskoleelever

Den danske musiker og tidligere frontmand i The Blue Van, Steffen Westmark, også kendt som Peppermint B, er tilbage med albummet Melody Maker. Her dykker han ned i menneskelige oplevelser og følelser, inspireret af hans virke som sangskrivningsmentor på en højskole, ifølge en pressemeddelelse. I den forbindelse forklarer han: "Jeg iagttog mine elever og brugte deres sejre og kvaler som inspiration i mine tekster".

Karakterer, følelser og samfundsrefleksioner
De 12 sange på Melody Maker præsenterer et galleri af karakterer og temaer, ifølge pressemeddelelsen. Fra den privilegieblinde person i "Let's Not Talk Anymore" til den rastløse sjæl, der søger mening i livet i "No Runaway Ride". Sangene rummer både personlige refleksioner og bredere samfundsproblematikker, som eksempelvis korruption og krig i "Now is Not The Time", samt fjernsynets indflydelse på Generation Y i "Raised By Sitcoms". Albummet handler derfor om livets op- og nedture, hvor individets kamp mod både indre og ydre konflikter bliver en rød tråd.

Dertil er lydbilledet på Melody Maker lige så mangfoldigt som de historier, Westmark fortæller, understreger pressemeddelelsen. Albummets lyd er skabt med hjælp fra en Roland-rytmeboks og en Roland Jazz Chorus-forstærker, og er en fusion af vintage instrumenter, som skaber en farverig og karakteristisk 70'er-inspireret lyd.


Hør det nye album her: 

Melody Maker er tredje albumudspil fra Peppermint B, der debuterede med Head Perfume i 2017 - et album, der blev anmeldt til fem stjerner af GAFFA og fik følgende ord med på vejen: "Head Perfume er et helstøbt album med styr på referencer, sangskrivning og produktion. En behagelig mundfuld!" Senest udgav han albummet Villa Du Norden (2022), som fik tre stjerner, og ind imellem de to Bubblegum Buddha, der blev anmeldt til fire stjerner.  


Lyseblåt soloudspil fra Blue Van-frontmand

ANNONCE