Nyhed

Jonas Brothers frygtede for deres sikkerhed: Løb af scenen og afbrød koncert

Under en koncert i Prag rejste den ene bror sig pludseligt og løb panisk af scenen

Nick Jonas forlod pludselig scenen under en Jonas Brothers-koncert i Prag tirsdag aften (den 15. oktober). En video fra koncerten viser den yngste bror i bandet lave flere hurtige "time-out"-tegn med hænderne, inden han forsvinder fra scenen sammen med en sikkerhedsvagt. Efterfølgende skulle de ældre brødre, Joe Jonas og Kevin Jonas også have forladt scenen og afbrudt koncerten midlertidigt.

Artiklen fortsætter under opslaget

Opslag af @aaronfernandes
Vis i Threads


Ifølge en udtalelse fra O2-arenaen, som Variety har fået adgang til, var den 32-årige sangers hurtige afgang forårsaget af en laserpeger: "Vi kan bekræfte, at Jonas Brothers' koncert måtte afbrydes i flere minutter på grund af brugen af en ulovlig laserpeger. Organisatorerne håndterede situationen, og efter nogle minutter kunne bandet genoptage koncerten," lød det altså fra en talsperson for arenaen.

Jonas Brothers er i øjeblikket på deres omfattende verdensturné, Five Albums One Night. Brødrene lagde vejen forbi Danmark den 8. oktober og gav et brag af en koncert, som emmede af eufori og nostalgi og resulterede i fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Europadelen af turnéen sluttede i går aftes, hvor de optrådte i Krakow, Polen.

Leder til større debat om koncertadfærd
Lasere er som regel forbudte i arenaer og stadioner, da de kan forårsage voldsomme øjenskader. O2 arenaens hjemmeside nævner specifikt lasere som én af de genstande, der ikke er tilladt under arrangementer. Det samme gør sig gældende for Royal Arena, som var dér Jonas Brothers spillede for stort set fuldt hus før hændelsen i Prag.


Frygten og reaktionen hos Nick Jonas i Prag vækker genklang i en stigende debat om sikkerheden for kunstnere på scenen. Flere musikere har på det seneste udtrykt bekymring for deres sikkerhed, især efter episoder, hvor aggressiv adfærd fra publikum har været stigende, og kunstnere har oplevet, at objekter er blevet kastet mod dem under koncerter.

Nick Jonas har også selv været vidne til denne kedelige tendens. Under en Jonas Brothers koncert sidste år smed flere fans ting op på scenen til brødrene, hvoraf flere af tingene ramte dem. Det resulterede i, at Nick Jonas holdt dyb øjenkontakt med den pågældende fan, som kastede dem, rystede på hovedet og bad dem om at stoppe, før han ville forsætte koncerten. Det berettede BBC i september sidste år.

I den mere livstruende ende af skalaen over dårlig koncertadfærd, måtte Taylor Swift ty til drastiske metoder og helt aflyse en koncert i Wien i august, da politiet afværgede et planlagt terrorangreb.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Moderne metervarepop fra midterste skuffe

ANNONCE