Nyhed

Klubfænomen fra 00'erne genopstår i København

Klubkonceptet, Okyo, genopstår den 25. oktober på Hotel Cecil med dj-sæt fra Romare og Joe Goddard fra Hot Chip

Y2K-stilen har for længst gjort sit indtog i den danske modebranche, hvor 00'er-trends som lavtaljede jeans, crop tops og små nederdele er tilbage i gadebilledet. Nu genopstår klubkonceptet Okyo, når Romare og Joe Goddard indtager Hotel Cecil den 25. oktober. 

Okyo var et klubkoncept, der havde sin storhedstid i starten af 00'erne, hvor de introducerede dengang up-coming navne som Justice, Deep Dish og Paul Van Dyk. Okyo udspringer af klubkoncepter som 'Ministry of Sound', 'Renaissance' og 'Cream', og fokus ligger på at skabe den ultimative oplevelse med musikken som omdrejningspunkt. Formålet var at forvandle en oplevelse på natklubben til noget helt specielt med førende dj's i samspil med det visuelle show. 

Det var blandt andre den amerikanske producer og dj Kevin Saunderson, der var kendt som en af technoens grundlæggere, der spillede til houseclub-konceptet på Rust en forårsnat i 2008


Den 25. oktober genopliver Archie Fairhurst alias Romare konceptet med sin kombination af musik fra forskellige afkroge af det elektroniske lydbillede. GAFFA var tilstede da Romare gæstede Lille Vega sidste år, hvor anmelderen kvitterede med fire stjerner og ordene: "Jeg håber i sandhed, at flere mennesker kan få øjnene op for dette næste gang, at han rammer dansk jord".

Udover den britiske dj annoncerer Okyo den ene sanger fra Hot Chip - Joe Goddard - som efter midnat overtager dj-pulten. Han debuterede som solist med albummet Harvest Festival i 2009 og har sidenhen udgivet Electric Lines, som GAFFAs anmelder gav fire stjerner. I år har han udgivet albummet Harmonics, der desuden også er ude i en remix-udgave. 

Dertil spiller også Mari To The Future, Nilu, dj Lukey, Anders Krøi, Cohnny Jazz og Nicka


Billetter er allerede i salg og kan købes her

LÆS OGSÅ: Technolegende til København

ANNONCE