Nyhed

Kronprinsparrets Priser fejrer 20 år med stjernespækket underholdning

Store musikalske navne gæster kongeparrets fejring af prisoverrækkelse

Spillestedet Vega danner den 5. november rammerne for en helt særlig fest, når Kronprinsparrets Priser, en prisuddeling parret fik i bryllupsgave af DR og Bikubenfonden, fejrer 20 år med prisuddelinger. 

Derfor inviterer DR og Bikubenfonden til en fejring af prisuddelingen med et stjernespækket musikalsk line-up bestående af Emma Sehested Høeg og Jada, der begge før har vundet Kronprinsparrets Stjernedryspriser. Derudover kommer også Tina Dickow, der i 2008 modtog Kronprinsparrets Kulturpris, og så byder også bandet Zar Paulo op til dans.

61 priser er blevet uddelt i de sidste 20 år, mens kronprinsparret er blevet til et kongepar. Dog bliver der ikke uddelt priser til dette års show, der blot bliver en hyldest til dem, der allerede har modtaget Kronprinsparrets Priser før i tiden. Næste år vender Kongehuset, Bikubenfonden og DR nemlig tilbage med en ny version af prisoverrækkelsen.


Kronprinsparrets Priser begyndte tilbage i 2004 med en enkelt pris givet til en kulturpersonlighed. Efterfølgende er det blevet udvidet til fire priser, der hylder kultur, kunst og socialt arbejde. Tidligere prisvindere inkluderer også musikere som og Oh Land.

Koncerten foregår den 5. november klokken 20.00 og billetter til showet kan købes her. Hvis man ikke har mulighed for deltage fysisk, kan man opleve showet, når det sendes på DR1 og DRTV lørdag 9. november klokken 21.00.

Stjerner optræder til jubilæumsfejring i velgørenhedens tegn


 

ANNONCE