Nyhed

Liam Gallagher afviser rygter: "Det er tid til at rocke og rulle, ikke ævle og bævle"

Liam Gallagher afviser rygter om en dokumentar i forbindelse med den kommende genforening

I sidste måned blev det rygtet, at en dokumentar om Oasis' kommende genforeningsturné ville blive filmet. Nu lægger Liam Gallagher dog rygterne ned og fortæller på samme tid, at man ikke skal forvente interviews med de to brødre i løbet af turen.

Efter en fan på X spurgte den ene halvdel af Oasis, Liam Gallagher, hvordan det går med optagelserne til dokumentaren, langede broderen ud og svarede: ""Vi laver den ikke, jeg kommer alligevel ikke til at være med i den. Jeg laver koncerterne, der er blevet sagt nok om dette band, det er tid til at rocke og rulle, ikke ævle og bævle."

Kommentaren kommer i forlængelse af, at mediet NME i sidste måned kunne berette om forhandlinger om en ny dokumentar, der skulle dække Oasis Live '25-turnéen og følge brødrene Liam og Noel Gallagher i tiden op til deres første fælles koncerter i over et årti.

Udover dette afviser Liam Gallagher ligeledes, at brødrene kommer til at stille op til interviews sammen. Da en bruger på X, svarede på ovenstående kommentar, med, at "der ikke er brug for interviews" svarede Liam Gallagher: "Præcis, vi har været igennem det her vrøvl en million gange, og nogle mennesker har forskellige versioner end andre. Vi er tilbage, og det er det eneste, der betyder noget for mig – og burde også gøre det for de RIGTIGE fans af bandet."


Oasis har dog før været genstand for en dokumentar, da de i 2016 portrætteret i den anerkendte dokumentar Oasis: Supersonic. GAFFA omtalte koncerten som "den sidste store musikalske massebegivenhed før internettet" og kvitterede med fem stjerner.


Liam Gallagher om SNL: "Skulle de forestille at være komikere?"

ANNONCE