Nyhed

Liam Gallagher om SNL: "Skulle de forestille at være komikere?"

En sketch om Oasis har fået Liam Gallagher til tasterne

Det amerikanske sketch-program Saturday Night Live, også kaldt SNL, sendte i lørdagens program en sketch om de to brødre fra Oasis. En sketch, der har fået en hel del Oasis-fans til tasterne, men også bandmedlem Liam Gallagher viser sin utilfredshed med sketchen. 

De to brødre blev spillet af James Austin Johnson og Sarah Sherman i "Weekend Update"-sketchen, der omtaler aktuelle emner med satire. Her spilles der i sketchen på de mange spændinger, der tidligere har været mellem brødrene i Oasis, og i sidste ende også blev grunden til deres brud i 2009.

I sketchen spørger nyhedsvært Colin Jost, brødrene: "Alle spekulerer på, om I vil være klar til at tage på turné om et år?" hvortil James Austin Johnson, i form af Noel Gallagher, svarer: "Jeg er cool, hvis han er cool," og Sarah Sherman, i form af Liam Gallagher, svarer: "Jeg er cool, jeg er cool, jeg er mere cool end dig." Hvorefter nyhedsvært Colin Jost konstaterer: "Fedt, så det er et nej."


Sketchen har fået flere fans til at efterlade vrede kommentarer i kommentarfeltet på Youtube, som for eksempel brugeren @alexojideagu, der skriver "Det var som at se rumvæsner forsøge at lave komedie om mennesker. Mennesker siger boom boom. Mennesker lyder alle ens," eller brugeren @josephkane2312, der skriver:"America: Hahaha
Britain and Ireland : what tf is this?"

Det er dog ikke kun bandets fans, der er sprunget til tasterne. Liam Gallagher har ligeledes delt sin utilfredshed med sketchen på mediet X, efter en bruger gjorde ham opmærksom på videoen. Hertil svarer han: ""Skulle de forestille at være komikere?"

Sketchen kommer i kølvandet på Oasis' annonceringer af koncertdatoer i Nordamerika og Mexico. En turné der starter den 24. august på Rogers Stadium i Toronto og dernæst afholder tre shows i USA herunder på Soldier Field i Chicago, MetLife Stadium i New Jersey og et show på Rose Bowl Stadium i Los Angeles. Desuden aflægger bandet også besøg i Estadio GNP Seguros i Mexico City.

Se sketchen her:


Er Oasis i forhandling om et nyt stort projekt?

ANNONCE