Nyhed

LYT: The Cure deler forsmag på endnu en ny sang fra kommende album

Den nye teaser er en instrumental lydbid af sangen og indeholder melodiske klaverlyde og kraftfulde strygere

The Cure har netop delt en forsmag på endnu en ny sang fra det kommende album Songs Of A Lost World. Det beretter mediet NME. Teaseren består af en instrumental lydbid af sangen "And Nothing Is Forever", som indeholder melodiske klaverlyde og kraftfulde strygere. 

"And Nothing Is Forever" bliver, ifølge tracklisten, nummer to på The Cures længeventede album, der udkommer den 1. november. Selvom der er tale om en ny udgivelse, kunne GAFFA allerede i 2022 berette forud for The Cures koncert i Royal Arena, at "And Nothing Is Forever" her ville indgå i setlisten:

"Vi kommer også til at høre The Cure suse afsted med den helt nye "And Nothing Is Forever" med et par få akkorder på klaveret, lidt korfunktion på synthen og den klassiske glitsch-lyd The Cure altid tyr til."


Således skrev GAFFA om koncerten, hvilket efterlader os med en idé om, at flere The Cure-fans med stor sandsynlighed allerede kender til nummeret. 

GAFFAs anmelder skrev dertil uddybende om sangens teksunivers: "Teksten? Det sædvanlige.The Cure synger om os som dødelige sjæle i konstant jagt på udødelighed, som forgængelige mennesker med en ubønhørlig drøm om evigheden i både kærlighed og liv. Opskriften er måske simpel, men borer sig et par centimeter ind i Oslo Spektrums publikum, på trods af at sangen ikke ligefrem giver fantastiske forhåbninger om, hvad vi har i vente til bandets 14. album."

Klippet, der teaser "And Nothings Is Forever", er sendt via bandets WhatsApp-kanal og kan tilgås ved at låse denne hjemmeside op ved at indtaste albumudgivelsesdatoen (1. november 2024).


NME har allerede anmeldt det kommende album, og i den fem-stjernede anmeldelse sammenlignes "And Nothing Is Forever" med The Cure-klassikere som "Plainsong" og "Pictures of You".

Lyt til en fan-skærmoptagelse af det nye uddrag her: 

Artiklen fortsætter under opslaget


I forrige uge delte forsanger Robert Smith i et interview - filmet af bandet for fans i samtale med Matt Everitt - hvilket The Cure-album han mindst kunne lide. Smith delte også tankerne bag det kommende albumcover samt fremtidsplanerne for The Cure, herunder flere mulige og kommende album


(Hjemmesiden i ovenstående links kan tilgås med datoen for udgivelsen 1. november 2024).

Robert Smith: Det er det eneste album, jeg ikke synes fungerer

ANNONCE