Nyhed

LYT: The Cure teaser endnu et nummer fra kommende album

Efter udgivelsen af førstesinglen "Alone" teaser The Cure nu endnu et nummer fra det kommende album

Efter udgivelsen af førstesinglen "Alone" i sidste uge, giver The Cure nu endnu en smagsprøve på deres kommende album. Det nye nummer med titlen "Endsong" er én ud af flere sange fra albummet, som tidligere er blevet opført live, og bandet har nu delt et kort klip af sangen på deres profil på mediet X. 

Artiklen fortsætter under opslaget

I en anmeldelse af bandets koncert i 2022 beskrev det amerikanske medie, NME, "Endsong" som et "betagende, udstrakt lydbillede, hvor forsanger Robert Smith forsvinder i et univers, hvor der 'intet er tilbage af alt, hvad han elskede.'"

Songs Of A Lost World bliver The Cures første album i 16 år og udkommer officielt den 1. november 2024. Udover "Alone" og "Endsong" forventes flere numre, ifølge NME, at blive udgivet i de kommende uger som en del af albumforberedelserne. 


GAFFA anmeldte singlen "Alone" til fem ud af seks stjerner, da den udkom i sidste uge og kaldte den for både "en genlyd af Pornography" og "resonansen fra drengehjertet." Derved levede den første single tilsyneladende op til den spænding og hype, som bandets annoncering har skabt, og som leder op til det længeventede album.

I et nyligt opslag på Instagram, beskriver forsanger Robert Smith sine refleksioner omkring det kommende album og indrømmer, at han fortryder at have nævnt det allerede tilbage i 2019, da det kun lige var påbegyndt. Albummet har nemlig været længe undervejs og har mødt flere afbrydelser - men processen har nu fundet sin afslutning, ifølge forsangeren. 

GUIDE - 11 mindre kendte perler med The Cure

ANNONCE