Nyhed

Shawn Mendes udskyder nyt album kort før udgivelse

Sangeren meddeler, at han flytter udgivelsen blot en uge inden, albummet oprindeligt skulle være udkommet

Shawn Mendes har netop meddelt, at udgivelsen af hans kommende album Shawn bliver forsinket. Albummet, der oprindeligt skulle være udkommet den 18. oktober, har nu fået en ny udgivelsesdato den 15. november. Det meddeler den 26-årige canadiske sanger på mediet X, hvor han forklarer, at han og hans team har brug for mere tid til at udvikle nye idéer og inspiration. 

Artiklen fortsætter under opslaget

I en opfølgende udtalelse skriver Mendes til sine fans: "Mit team og jeg har besluttet at skubbe udgivelsesdatoen til den 15. november. Vi har brug for lidt mere tid til at bringe ny inspiration og idéer til live. Jeg elsker jer, og tak for jeres tålmodighed – jeg glæder mig til at se jer ved de kommende koncerter."

Dagen før albummets udgivelse, altså den 14. november 2024, har koncertfilmen For Friends and Family Only, A Live Concert Film desuden premiere. Koncertfilmen vil kun blive vist denne ene dag i globale biografer, skriver Mendes på sin Instagram.


Artiklen fortsætter under opslaget


Shawn blev oprindeligt annonceret i august 2024 sammen med singlen "Isn't That Enough," efterfulgt af endnu en single, "Why Why Why," kun få dage senere. Mendes har delt personlige refleksioner omkring processen med at skabe albummet: "Musik kan virkelig være medicin. For to år siden vidste jeg ikke, hvem jeg var, og for et år siden kunne jeg ikke træde ind i et studie uden at gå i panik." 

Det er endnu uklart, hvad Mendes' "nye inspiration og idéer" indebærer, og om de vil resultere i nye sange eller gæsteoptrædener, skriver der amerikanske medie NME.

LÆS OGSÅ: Shawn Mendes aflyser turné: Kommer heller ikke til Danmark


ANNONCE