Nyhed

TEASERTRAILER: Robbie Williams spilles af en abe i ny film

Endnu en fortælling om musikerens liv og karriere er nu klar - med et lidt andet take

Den 25. december kan man opleve det biografiske musikdrama Better Man om den internationale stjerne Robbie Williams og hans op- og nedture gennem livet. Som et unikt twist optræder musikeren i filmen i form af en dansende chimpanse.

Instrueret af prisvindende Michael Gracey, der blandt andet også står bag filmene The Greatest Showman og Rocketman, er filmen baseret på sande fortællinger om musikerens fremgang, nedgang og genopstanden. Både igennem hans private liv og musikalske karriere, som det yngste medlem af bandet Take That.

Ifølge en pressemeddelelse fra Nordisk Film, bliver filmen fortalt gennem Robbie Williams eget perspektiv. Det er også Robbie Williams selv, der løbende agerer fortællerstemme undervejs i filmen, ligesom han selv står bag optrædener i filmen. Karakteren bag chimpansen spilles dog af skuespilleren Jonno Davies, som er kendt for sine roller i film som Spotless og Kingsman: The Secret Service. Udover Junno Davies kan man også opleve Steve Pemberton, Alison Steadman og Kate Mulvany på lærredet. 


Filmen udkommer blot et år efter udgivelsen af Netflix' dokumentarserie Robbie Williams, hvori den anerkendte musiker kigger tilbage på de sidste 25 år af hans liv og karriere. Robbie Williams kunne tidligere i år fejre sin 50 års fødselsdag og en lang musikalsk karriere, der startede som medlem af den succesfulde gruppe Take That i 1993. Denne har sidenhen også har blomstret i en ligeledes ganske fin solokarriere, som startede med et solo-debutalbum Life Thru A Lens i 1997. Senest udgav sangeren sit 16. studiealbum XXV fra 2022. 

Sidst Robbie gav koncert i Danmark, var til kulturfestivalen Heartland på fyn i 2023. En koncert som GAFFAs anmelder krediterede med fire stjerner og ordene: "Det kan næsten kun være underholdende, når en superstjerne giver sig tid til indgående at spørge, hvad “skandale”, “stoffer” og “marmelade” hedder på dansk, især hvis publikum så svarer i kor, alt imens de glemmer, at de står og småfryser til noget, der kunne have været en storladen festivalkoncert."

Teasertraileren til den nye film kan se her:


BAGKATALOG: Da vi mødte Robbie Williams i Horsens og Berlin

ANNONCE