Nyhed

Thor Farlov stormer frem som soloartist - nu aktuel med ny single

Thor Farlov har for alvor markeret sig som soloartist i 2024 med flere store optrædener, hitliste-succeser og nu udgivelsen af sin femte single, "Fri"

Man kan vist roligt sige, at 2024 har været et år, hvor Thor Farlov for alvor har stemplet ind som soloartist på den danske musikscene. Nu er han aktuel med sin femte single i år, der bærer titlen "Fri". 

Det har været en travl sommer, hvor TF har optrådt på landets største festivaler, spillet en udsolgt koncert i Store Vega - der blev udsolgt på under én uge - og varslet en kommende koncert i K.B. Hallen den 4. april 2025. Desuden har han i løbet af året markeret sig på den danske hitliste med mere end 15 millioner streams af "Alt det" (feat. Noah Carter) og TikTok-hittet "Hej". 

"Vi begynder så småt at bevæge os ind i efteråret, og hvilken smuk sommer vi har haft. Jeg smider her min 5. single i år med toner af den seneste tid, siger Thor Farlov og tilføjer:


"Følelsen af frihed er den bedste følelse i verden, og er du et sted, hvor du ikke føler dig fri så må du søge den. Det prøver jeg at beskrive i denne her sang, som jeg har skrevet med nogle af mine bedste venner."

Den nye single er "Fri" er skrevet i samarbejde med Johan Oliver Larsen, Franz Sørensen og den ene halvdel af Ukendt Kunstner, Jens Ole Mccoy, der også er producer på tracket.

Thor Farlov debuterede som soloartist med albummet Nye Minder (2020), som fik en firestjernet anmeldelse af GAFFA og følgende ord med på vejen: 


”Thor Farlov er godt på vej ned ad stien som solokunstner. Han skal liiige tage et lille skrivekursus til de sangtekster. Alt i alt lyder han dog som så mange aspirerende solo-debutanter. Det hele er lidt rodet og ubeslutsomt, men langt hen ad vejen kan man mærke, hjertet og kraften er med. Farlov skal nok komme langt, hvem ved, måske en dag længere end Citybois".

LÆS OGSÅ: Thor Farlov afslører næste store live nedslag


ANNONCE