Nyhed

Uro annoncerer sit hidtil største soloshow

Den danske sanger og sangskriver Uro annoncerer sit hidtil største soloshow efter en stribe succesfulde udgivelser og koncerter

Den danske sanger og sangskriver Jeppe Kronback - alias Uro - har netop annonceret sit hidtil største soloshow, som finder sted i K.B. Hallen den 5. april 2025. 

Uro debuterede med ep'en I storslået kinddans, med livet som indsats (2020), som GAFFAs anmelder gav fire stjerner. Ep'en indeholder desuden hittet "Når jeg blir' til jord", som blev udnævnt til ugens P3's Uundgåelige i 2020. Tidligere i år var han aktuel med debutalbummet Allerhelst vil vi elskes, som GAFFAs anmelder kvitterede med tre stjerner for og beskrev som et album med sommersøde pophits.  

Han seneste udgivelse med titlen "Tænker ik på andre" er lavet i samarbejde med Suspekt og ligger i skrivende stund nummer et på den danske top 50 liste på Spotify. Han har desuden gjort sig bemærket med hits som "Godthåbsvej" og "Føles godt" i samarbejde med Mekdes. Sidstnævnte figurerede endda på en liste over de mest streamede sange i Danmark i 2023. 


Sidst vi anmeldte en koncert med Uro var på en regnvejrsdag ved dette års Northside Festival, hvor hans magi førte folkefesten sømløst gennem sol og regn, og indbragte ham fire stjerner fra GAFFAs anmelder. Udover NorthSide var GAFFA også med, da han væltede Spot Festival med et rum fyldt med kærlighed, hvilket anmelderen belønnede med hele seks stjerner.

Nu kan hans hidtil største soloshow opleves i K.B. Hallen lørdag den 5. april 2025. Det officielle billetsalg starter torsdag den 3. oktober kl. 10 via enesteuro.dk og billetlugen.dk.

Hvis ikke du allerede har hørt Uros nye ørehænger, kan den høres her:


LÆS OGSÅ: Stoppede tid og sted med nærværende popsange

ANNONCE