Nyhed

VIDEO: Yör giver et varmt sensommerkram på ny livesession

Livesessionen af ét af bandets største festivalhits afslutter Yörs succesrige sommerturné med et rørende korarrangement

Den danske gruppe Yör har valgt at markere afslutningen på en vellykket sommerturné med en ny version af deres sang "Badekar". Livesessionen er et musikalsk tilbageblik på sommeren 2024, hvor de optrådte på store festivaler som Roskilde Festival, hvor GAFFA gav dem fire stjerner, og Smukfest samt Heartland, hvor de også modtog fire stjerner og flotte ord med på vejen.

Bandet udgav debutalbummet intet så rigtig sidste år, der blandt andet medførte, at GAFFA fremhævede dem som ét af nordens bedste navne, der er værd at holde øje med. Med flere store koncerter på landets største festivaler, har Yör oplevet stor succes og kærlighed fra deres publikum. Forsanger Marie Kildebæk forklarer i en pressemeddelelse, at "Badekar" er blevet et soundtrack til deres sommerturné, hvor folk sang med som aldrig før. Derfor har de skabt en sensommerudgave af sangen som et sidste "varme kram" før vinteren for alvor indtræffer. 

Livesessionen byder på et unikt samarbejde med Vigdis, et stort kor bestående af 19 kvinder. I pressemeddelelsen uddyber Marie Kildebæk, hvordan samarbejdet har været en bevægende oplevelse: "De første gange vi sang sangen igennem med Vigdis, kunne jeg ikke komme igennem uden at græde. At høre deres smukke stemmer understøtte sangen på denne måde, rørte mig dybt."


Se den rørende, smukke livesession her: 

LÆS OGSÅ: YÖR-INTERVIEW: Vi øver os hele tiden i at være voksne på vores egen måde


ANNONCE