Nyhed

Chappell Roan nægter at afsløre sit politiske ståsted - læs her hvorfor

På trods af sin støtte til LGBTQ+-samfundet vil sangeren ikke dele, hvor krydset skal sættes

"Vi ønsker frihed, retfærdighed og frihed for alle. Når I gør det, så vil jeg komme." Sådan lød det fra Chappel Roan i en TikTok video under Governor’s Ball Festival i New York efter, at kunstneren var blevet spurgt om, hun ville optræde til et Pride-event i Det Hvide Hus. Nu udtaler hun sig igen om valget. I et interview med The Guardian, fortæller hun nemlig, at hun ikke føler noget pres til at bekende sin stemme til valget.

Chappell Roan fortæller til The Guardian:
"Jeg har så mange problemer med vores regering på alle måder. Der er så mange ting, jeg gerne ville ændre. Så jeg føler mig ikke presset til at støtte nogen. Der er problemer på begge sider." Dog opfordrer hun også til at stemme ved valget: "Jeg opfordrer folk til at bruge deres kritiske tænkning, bruge deres stemme – stem lokalt, stem på, hvad der sker i din by."

Selvom sangeren endnu ikke har bekendt kulør, afslørede hun dog i et interview med Rolling Stone tilbage i august, hvilke værdier hun ville lægge vægt på under valget og viste samtidig en tydelig begejstring for Kamala Harris' nominering til præsidentposten:

"Det er vigtigere end nogensinde at bruge sin stemme, og jeg vil gøre alt, hvad der skal til for at beskytte folks borgerrettigheder, især LGBTQ+-samfundet. (...) Mine etikker og værdier vil altid være i overensstemmelse med det, og det har ikke ændret sig med en anden kandidat. Jeg føler mig heldig at være i live i en utrolig historisk tid, hvor en kvinde af farve er præsidentkandidat."


På trods af at Chappell Roan ikke har bekendt kulør i forbindelse med valget, bliver hun dog flittigt brugt af præsidentkandidaten Kamala Harris i valgkampen, som både har brugt artistens hit "Femininomenon" til sin valgkampagne, men også angiveligt har kopieret sangerens merchandise. I et opslag på Twitter bliver de to sidestillet og Chappell Roan delte opslaget og skrev: "Er det her ægte?"


Billie Eilish: "Stem som om dit liv afhænger af det – for det gør det"

ANNONCE