Nyhed

Copenhell 2025 klar med de første navne og ny billettype

Rock- og metalfestivalen annoncerer de første 26 navne til plakaten og en ny billettype, der skal øge fleksibiliteten

Arrangørerne bag den 14. udgave af Copenhell har netop annonceret de første 26 navne, som indtager Refshaleøen den 18.-21. juni næste år. 

Sommeren er gået på hæld, og det efterhånden et stykke tid siden, at tråden fyldte scenerne på den Københavnske ø. Ikke desto mindre er planlægningen af den kommende festival allerede i fuld gang, alt imens stoltheden over dette års festival stadigvæk sidder der - ikke mindst hos festivalchef Jeppe Nissen:

"Årets Copenhell var en kæmpestor succes, som på mange måder var indbegrebet af, hvad vi gerne vil skabe: En festival, der er så fyldt med store oplevelser og rå passion, at de fire dage på Refshaleøen virkelig føles som at træde ind gennem porten til en helt anden verden – til helvede!," udtaler festivalchefen i en pressemeddelelse og tilføjer: 


"Copenhell 2025 bygger videre på alle de vigtige erfaringer, vi har gjort os i år. Vi vil fokusere endnu mere på at give publikum den bedst tænkelige festival og ikke mindst et spændende musikprogram, der bevæger sig ud i alle tænkelige vilde afkroge af det hårde musikunivers."

Copenhell-publikummet i 2025 kan blandt andre se frem til at opleve Dream Theater, som snart kan fejre deres 40-års jubilæum. Kan man ikke vente helt til sommer, gæster de Poolen allerede i november. Der er også udsigt til et dansk blodbad, når Strychnos indtager scenen på den københavnske festival. Det kommende program afspejler, som beskrevet, forskellige afkroge af metalscenen, hvor danske Myrkur inviterer til en lyd, der forener black metal med folkemusik fra vikingetiden. Derudover har det svenske dødsmetalband In Flames også meldt deres ankomst.

Billetsalget til Copenhell 2025 starter på mandag den 30. september kl 10:00. I forbindelse med billetsalget tilbyder festivalen en helt ny "1+1"-billettype, som betyder, at man kan sammensætte to valgfri dage på festivalen. Det giver gæsterne mulighed for at vælge frit imellem, hvilke to dage de ønsker at indtage rock- og metalfestivalen. 


Camping på Sønderhoved kommer i salg i slutningen af november. 

Se alle 26 offentliggjorte navne her:

GALLERI: Da D-A-D indtog Copenhell i 2014


ANNONCE