Nyhed

Dansk producer og dj er med på soundtracket til årets EA Sports FC

"Wikidest DJ" er med på soundtracket til det længeventede EA Sports FC 25 - tidligere kendt som FIFA

Den danske producer og dj, Eloq, har opnået en særlig milepæl i sin karriere. Han har nemlig fået sangen "Wikidest DJ", der er lavet i samarbejde med australske Tseba, med på soundtracket til EA Sports FC 25 – tidligere kendt som FIFA. Soundtracket, der netop er blevet offentliggjort, fremhæver nogle af de mest spændende musikalske navne fra hele verden, heriblandt Disclosure, Billie Eilish og Charli XCX, som danske Eloq nu gæster. 

EA Sports FC 25 er en af de mest kendte og spillede spilfranchises globalt, elsket af millioner af fans verden over. At blive udvalgt til soundtracket og opnå synlighed på den internationale scene, er derfor en stor og sjælden ære samt en særlig markering for en dansk artist. Det skete sidst i 2021, da den populære afrobeat-artist Icekiid bidrog til soundtracket med megahittet "ErruDumEllaHvad". Tidligere har andre danske bands og artister som The Mountains, Carpark North og Outlandish haft et nummer med i det tidligere FIFA.

EA Sports FC 25 udkommer den 27. september, hvor spillere verden over kan opleve "Wikidest DJ" som en del af spillets lydunivers.


ANNONCE