Nyhed

Dansk supertrio klar med ny dobbelt-single og stor efterårsturné

De tre musikere udgiver ”Chainsaw / Trying” den 20. september, før de tager på turné – hør den og se hele turnélisten her

Den danske trio When Saints Go Machine er tilbage med ny musik. I dag, den 20. september 2024, udkommer dobbelt-singlen "Chainsaw / Trying", der markerer et nyt kapitel i bandets elektroniske lydunivers ifølge ny pressemeddelelse. Hør den nederst i artiklen.

Singlen er opfølgeren til sidste års album Rosy, som GAFFA vurderede til fire stjerner og skrev, at det "byder op til dans med kontraster på rosenrødt floor". Derudover blev albummet anerkendt med en GAFFA-pris tidligere i år. Dette var tilmed bandets tredje sejr af slagsen i samme kategori.

I forbindelse med den nye udgivelse drager When Saints Go Machine på efterårsturné, hvor de blandt andet besøger Aalborg, Odense, Aarhus og København. Turnéen starter i Aalborg den 30. oktober og afsluttes den 16. november på Fermaten i Herning. Se den komplette turnéliste her:


GAFFA anmeldte den danske elektro-pop trio ved sommerens Northside Festival. Her fik de følgende ord med på vejen: "Man skulle tro, at det var ham (red. forsangeren Nikolaj Vonsild), der havde vundet 750 millioner (red. med henvisning til den store lottogevinst, der netop var givet på daværende tidspunkt". Denne optræden anerkendtes desuden med fem ud af seks stjerner. Det samme antal stjerner blev også givet året forinden i 2022, samt i 2021 ved deres koncerter i Odense. Der må derfor formodes at være flere gode koncertoplevelser af denne art i vente, når trioen drager ud på turné til efteråret.

Indtil da kan den nye dobbelt-single, "Chainsaw / Trying", høres her:


LÆS OGSÅ: Lad alle maskinerne danse

ANNONCE