Nyhed

En af Spaniens største rapstjerner kommer til Danmark

Sidst han gæstede Danmark, udsolgte han Amagerbio. Nu vender han tilbage til Danmark på kommende Europaturné

Den spanske rapstjerne Morad har annonceret sin tilbagevenden til Danmark, hvor han vil give koncert i K.B. Hallen den 15. februar 2025, som en del af sin omfattende europæiske turné. Efter flere udsolgte koncerter, forventes der igen stor efterspørgsel, når billetterne sættes til salg den 27. september 2024, meddeler en pressemeddelelse fra LiveNation.

Morad debuterede i 2019 med "Lo Que Quiera" og udgav hernæst singlen "Un cuento", som blev rapperens gennembrud. Siden da har hans popularitet kun været stigende. I 2023 udkom hans seneste album, Reinsertado, der for alvor cementerede hans position på den spanske rapscene og debuterede som det fjerdebedst præsterende spanske album på Spotify. 

Rapperen skulle egentligt have spillet på Northside festival i år, men måtte aflyse, da han blev arresteret og dømt for blandt andet at have opfordret til voldelige optøjer. Nu er han klar til at drage ud på turné næste år. 


Euro Tour 2025 markerer hans tredje og største europæiske turné til dato, hvor K.B. Hallen altså bliver scenen for hans første danske koncert siden den udsolgte koncert i Amager Bio i 2023. Her anmeldte GAFFA koncerten til tre stjerner, og gav rapperen følgende ord med på vejen: ”Morad var påpasselig, men sikker, genert, men stilet, og det gjorde, at han kunne cruise sig igennem sin hitparade og tilfredsstille langt de fleste.”

Billetsalget til den danske koncert starter allerede på fredag, den 27. september 2024 via livenation.

LÆS OGSÅ: PORTRÆT AF NORTHSIDE-AKTUELLE MORAD: Et barn af gaden overtager tronen af spansk rap


ANNONCE