Nyhed

Lars Ulrich møder stjernejournalist på dansk Michelin-restaurant

Metallica-trommeslager Lars Ulrich og journalist Puk Damsgård gæster Heartland at Noma i en helt særlig talk

Den 26. oktober møder den legendariske trommestjerne Lars Ulrich stjernejournalisten Puk Damsgård i en helt særlig talk. Det sker til en af Heartland Festivals dagssessioner på den københavnske Michelin-restaurant, Noma - et samarbejde og initiativ under navnet, Heartland at Noma, som løber henover efteråret som små mini-dags-festivaler. 

Af en pressemeddelelse fremgår det, at Ulrich i samtalen vil fortælle nærmere om sit liv, herunder sit forhold til Danmark og til sin kreative rejse. Ulrichs oplevelser fortælles til journalist, forfatter og udenrigskorrespondent Puk Damsgård, der denne dag har skiftet verdens krigszoner ud med en af Danmarks mest kendte rockmusikere. 

Af pressemeddelelsen fremgår det videre, at de to sammen vil udforske: "Hvordan deres liv i udlandet har forandret dem og deres perspektiv på, hvad ”hjem” betyder. Er det nødvendigvis et fysisk sted, eller er det også en følelse i forhold til relationer, eller kan hjem ligefrem være en bevægelse? For hvordan forankrer man sig, når man konstant er på vej til koncert eller til den næste historie? Og hvordan holder man sig kreativ med pennen i verdens brændpunkter og bag et trommesæt til kæmpe koncerter med over 50.000 mennesker, og hvad vil det sige at være optaget af noget?".


Andre deltagende kunstnere til Heartlands sessioner offentliggøres løbende, og foreløbig er blandt andre Jeremy Strong, ’American Pie’-stjernen Jason Biggs, filminstruktøren Reinaldo Marcus Green og skuespilleren Will Poulter, Lily Collins og Charlie McDowell samt filmkomponisten Johnny Jewel føjet til efterårets line-up. 

Dertil bidrager også en lang række billedkunstnere til at gøre dagen særlig, og når gæsterne ankommer til begivenheden, skal de igennem en ”portal” skabt af den dansk-grønlandske kunstner Martin Brandt Hansen. 

Forsalget til Heartland at Noma-sessionen med Lars Ulrich og Puk Damsgård begynder på fredag den 13. september kl. 12 for modtagere af Heartland at Nomas nyhedsbrev.


Du kan tilmelde dig forsalget senest torsdag kl. 23.59 her: Heartlandatnoma.dk

PORTRÆT: Lars Ulrich fylder 60 år

ANNONCE